HABER MERKEZİ

CHP Edirne Milletvekili Erdin Bircan Sakarya’da partililerin ve halkın yoğun ilgisinden çok memnun olduğunu dile getirerek, “Sayın Muharrem İnce’yi destekleyen Sakarya örgütümüze teşekkür ziyaretinde bulunduk. Partililerimiz ve halkımızın yoğun ilgisi bizi çok mutlu etti. İlk seçimlerde Sakarya’da CHP’nin oylarının artışını hep birlikte göreceğiz” diye konuştu.

“HOCAYI DESTEKLEDİM”

CHP’li Erdin Bircan, kurultay sürecini de değerlendirerek, “Kurultayımız tam bir demokrasi şöleni oldu. İki adaylı bir seçim bizim dışımızda hangi partide var? AKP’yi bırakın muhalefet partilerinin bile hiçbirinde iki aday çıkan parti kongresi göremiyoruz” dedi. 

Bircan kurultayda Muharrem İnce’yi açıkça destekledi. İlk günkü genel başkanlık seçimi sonrası Parti Meclisi için Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu’na destek vererek, aday da olmadı. Bircan, “Genel Başkan seçimi sonrasında ben başta destek verdiğim Sayın Muharrem İnce’nin listesi olmak üzere birçok anahtar liste teklifini reddederek Milletvekili arkadaşım Okan Hocayı destekledim. Ve onun PM’ye seçilmesi için elinden gelen bütün çabayı harcadım” açıklamasında bulundu.