AYŞİN SEÇİL GEZER

MHP’nin kurulduğu günden beri operasyonlara tabii tutulmak istenen bir hareket olduğunu kaydeden Özkan, “Bu coğrafyada emelleri ve planları olan emperyalist güçler, Türkiye’deki direnişin MHP olduğunu, bunun öncülüğünü ülkücü hareketin yaptığını biliyorlar. Emperyalist güçlerin Türkiye’deki yani Ortadoğu’daki hedeflerinin başarıya ulaşması için Türkiye’deki direnişin kırılması gerektiğini, bunun için de MHP’nin tasfiye edilmesi ya da ılımlı bir noktaya çekilmesi gerektiği konusunda raporları sabit. MHP, daha rahmetli Başbuğumuzun sağlığında bile, Türkeş’siz Türk milliyetçiliği, Sadi Somuncuoğlu hadisesi, Muhsin Yazıcıoğlu’nun milliyetçi hareketten koparılması gibi olaylarla muhatap oldu. Yakın tarihimizde de 2011 seçimleri öncesi, MHP’ye bir kaset operasyonu yapıldı ve MHP siyasetten tasfiye edilmek istendi ve bölgedeki ve Türkiye üzerindeki hesapların daha rahat yapılabilmesi için 2011-2013 yılları arasında kurulan Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nda hangi parti Türkiye’nin geleceğiyle ilgili neler düşünüyor, hepsi orada sabit. Herkes bunları görebilir.” dedi.

MERAL AKŞENER ÜZERİNDEN BİR HAREKET BAŞLATTILAR

MHP’nin her şeye rağmen Meclis’te yerini aldığını aktaran Özkan, “Şimdi gelinen noktada operasyon, millet tarafından tasfiye edildi ve MHP Meclis’te yer aldı. Devamında da baktılar ki MHP’yi tasfiye etmek mümkün değil, bu sefer ‘MHP’yi ılımlı bir noktaya nasıl çekeriz’, bununla ilgili bir hazırlık yapıyorlar. MHP’ye uzun yıllardır FETÖ tarafından, teşkilatlara sokulan adamları vasıtasıyla bir hareket başlatıldı. 1 Kasım seçimlerinde MHP’nin oyunun ve milletvekili sayısının büyük oranda düşmesi bunları hareketlendirdi ve MHP ele geçirilmek, ılımlı bir noktaya çekilmek istendi. Sayın Genel Başkanımız çok öngörülü olduğu için önlem aldı ve partimizi elimizden almak isteyen emperyalist ve işbirlikçi insanlar diyelim, Meral Akşener üzerinden bir hareket başlattılar. Biz de buna karşılık ülkücü hareket partisine sahip çıktık. Ülkücüler partisine sahip çıktı, MHP’nin ılımlı bir noktaya çekilmek istenen Ortadoğu’daki ve bu coğrafyadaki emperyalist hedefleri MHP’yi tasfiye ederek gerçekleştirmek isteyenlerin emelleri kursaklarında kaldı, hayalleri suya düştü.” şeklinde konuştu.

GİDİŞLERİ ALGI OPERASYONLARIYLA SUNMANIN BİR ANLAMI YOK

Ülkücü hareketin içerisinden bazı kişilerin koparıldığının belirten Hakan Özkan, “Gerçekleri görmeyen bazı arkadaşlarımız rüzgâra kapıldı gitti, bazılarının zaten bizimle bir gönül bağı kalmamıştı, gitti. Bazıları da zaten gönüllü insanlardı, çekip gittiler. Gidene diyecek hiçbir şeyimiz yok. MHP’nin kapısı herkese açık, herkes gelebilir ve herkes gidebilir. Bu hareket 5 bin şehidi olan, 5 bin yıllık Türk tarihini temsil eden, Türk kültürünü siyasi bir proje haline getirmiş bir hareket. Bugün biz olmayız başkaları olur. Bu hareket Türk Devleti ve milleti var olduğu müddetçe var olacaktır. Birileri gitmiştir, gidebilir, hiç sıkıntı yok ama bu gidişleri böyle algı operasyonlarıyla sunmanın bir anlamı yok.” ifadelerini kullandı.

BU İŞİ YAPAN ADAM İLÇE BAŞKANLIĞI YAPMIŞ, YAZIKLAR OLSUN

 “İlçe seçim kurulları üzerinden istifa furyası var”, “300-500’ler istifa ediyor” şeklindeki söylemlerin yalan olduğunu savunan Hakan Özkan, şöyle devam etti: “Bu yalanlar, ilçe seçim kurullarına yaptığımız müracaatlar neticesinde çürütüldü. YSK’dan aldırdığımız bir karar var. Yüksek Seçim Kurulu artık ilçe seçim kurullarına yapılan istifa başvurularını aynı gün ilçe başkanlıklarıyla paylaşıyor. Şu ana kadar ilçe seçim kurullarına yapılan doğru düzgün bir istifa müracaatı yok. Ama algı nasıl yaratıldı; ilçe seçim kurulları üzerinden büyük istifalar yapılıyor, MHP’de bir kopuşlar var denildi. Ama bu yalan tutmadı. Şimdi nasıl bir sansasyon ve algı operasyonu peşinde koşuyorlar; bakıyorsunuz 20 kişi, ailesini etrafına toplamış açıklama yapıyor. Ellerindeki 80 tane istifa dilekçesinin 39 tanesi üyemiz değil, 6 tanesi imzasız ve diğerlerinin büyük bir çoğunluğunun da T.C. kimlik numarası yok, doğru düzgün bir dilekçe yazılmamış. Birileri tarafından ısmarlama doldurulduğu belli. Orada o işi organize eden adamlar, Hakan Özkan adına bir dilekçeyi o 80 tane dilekçenin arasında koysaydı ben de istifa etmiş olurdum. Olay bu kadar basit. İstifa müessesesi 3 şekilde olur. Ya noterden istifa edersin, ya ilçe seçim kuruluna gidersin bizzat, hakim beyin görmesiyle müracaat edip bırakırsın ya da kendin bizzat gidersin İlçe Başkanlığına kimliğini ibraz ederek istifa dilekçeni verirsin. Yoksa gıyabında ben de size doldurayım bugün 200 tane isim partide üye gözüken, istifa ettireyim adamları. Böyle bir mantık olur mu? İstifalar var diyerek böyle bir algı operasyonu yürütüyorlar. İstifa eden adam kendi istifa dilekçesini parti ilçe başkanlığına götürsün versin, hiç sıkıntı yok öbür gün düşeceğiz. Arkadaşlarımız becerikli, mahirse buyursunlar gelip getirsinler. Doldurmuşlar dilekçeleri, hangi partiden istifa ediyorsun? 39 kişi var, partimizle alakası yok. Böyle tartışmalı bir konu ortadayken arkadaşlar neyin kafasını yaşıyor anlamış değilim. Biraz teşkilat terbiyesi almış olmak lazım. Bu işi yapan adam ilçe başkanlığı yapmış, yazıklar olsun. Bu kadar mı teşkilat terbiyesi almamış arkadaşlar? Giden adam gitsin hiç sıkıntı yok ama adam gibi gelecek, dilekçesini ilçe başkanlığımıza ibraz edecek, ben MHP’den istifa ediyorum diyecek. Güle güle kardeşim diyeceğiz, başka bir şey yok.”

GÜN GELECEK TOPLUM ÜLKÜCÜ HAREKETİN HAKKINI VERECEK

Partiye istifa dilekçesi getirip de istifası kabul edilmeyen tek bir kişi olmadığını belirten Özkan, sözlerini şöyle noktaladı: “Bizimle gönül bağını koparmış adamlarla bizim zaten işimiz yok, bunu buradan açıkça söylüyorum. Böyle algı operasyonları yapıp, bunu ulusal medyaya bile düşürecek kadar alçalmak doğru bir şey değil. Delikanlı gibi, dürüst siyaset yapacağız. Herkesi dürüst olmaya davet ediyorum. Öyle algı operasyonlarıyla, sahte dilekçelerle, şununla bununla particilik olmaz. Gittiği yerde de bir şey yapamaz, bu zihniyetle particilik de olamaz. O yüzden herkesi dürüst ve sağduyulu olmaya davet ediyorum. İsteyen herkes, istediği her bilgiyi gelip MHP İlçe teşkilatlarından alabilir. Bu kadar nettir. MHP’ye yapılan operasyonu ülkücüler tasfiye etmiştir. Emperyalist güçler yeni bir proje peşindedir, hodri meydan! Zaman kimin haklı kimin haksız olduğunu gösterecek. Türk Milleti ve Türk Devleti var olduğu müddetçe, ülkücü hareket var olacak. Biz bu milletin varlık sebebini savunan tek partiyiz. O yüzden buradan tekrar ilan ediyorum; ülkücü hareket bu milletin çimentosudur, direğidir. Bugün belki ülkücü hareket kendini iyi ifade edemeyip, anlatamamış olabilir. Ama gün gelecek toplum ülkücü hareketin hakkını verecek ve çok farklı şeyler konuşacağız.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ