HABER MERKEZİ

Yürüyüşe CHP Keşan İlçe Başkanlığı adına katılan grup dün akşam saat 22.00’de Cumhuriyet Meydanından yürüyüşün yapılacağı bölgeye hareket etti.

ÜLKEMİZE ADALET HUZUR VE BARIŞ GETİRMESİNİ TEMENNİ EDİYORUZ

Konuyla ilgili açıklama yapan CHP Keşan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli, yürüyüş hakkında şu bilgileri verdi: “Keşan İlçe Yönetimi olarak Genel Gaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından 15 Haziran 2017 tarihinde başlatılan, hak ve hukuku tanımayanların karalamasıyla kirlenemeyecek kadar soylu ve haklı bir eylem olan ‘Adalet’ yürüyüşünün 15. gününde Cumhuriyet Halk Partisi Edirne il örgütü ve Keşan ilçe örgütü olarak 28 Haziran 2017 Çarşamba saat 22.00’de Keşan’dan, binlerce insanın katılımıyla her geçen gün çığ gibi büyüyen yürüyüşe katılmak için hareket ettik. Türkiye’de yok edilen çiğnenen adaletin ve siyasallaşan yargının iktidarın emrine verilerek, sadece Türkiye’nin değil demokrasi ile yönetilen bütün ülkelerin gündemine oturan adalet yürüyüşümüze Keşan ilçe örgütü olarak İl ve İlçe Başkanlarımızın da katılımıyla Düzce Gümüşova’dan başlayarak 19 km yürüyüş gerçekleştirilmiştir.

9 Temmuz 2017 tarihinde büyük bir miting ile son bulacak bu demokratik ve barışçıl eylemin, ülkemize adalet huzur ve barış getirmesini temenni ediyoruz.”

Adalet yürüyüşü sırasında 25. Dönem CHP Edirne Milletvekili aday adayı Mustafa Bezbaş ve CHP Keşan İlçe Yöneticisi Sinan Kaya’nın sosyal medya üzerinden yapmış oldukları canlı yayın görüntülerinde katılımın yüksek olduğu görüldü.