Cumhuriyet Halk Partisi örgütü ve milletvekilleri ara vermedikleri köy ve vatandaş ziyaretlerine, 1 Kasım seçimleri için milletvekili adayları olarak tekrar başladı. 

CHP Edirne Milletvekili ve adayı Erdin Bircan ile Okan Gaytancıoğlu Uzunköprü'nün Kırcasalih Beldesi ve Aslıhan Köyünde halk ile buluştu.

Gündüz programında CHP İl Başkanlığında İl Başkanı Oktay Bozkurt ve İl Genel Meclis Üyeleri ile toplantı yapan CHP Milletvekili adayları Erdin Bircan, Okan Gaytancıoğlu, Gürkan Güneser köylerdeki sorunları konuştu. Köyde yaşayan vatandaşların taleplerini alan CHP adayları, İl Genel Meclis Üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu.

Akşam Uzunköprü'ye geçen CHP milletvekili ve adayları Erdin Bircan ile Okan Gaytancıoğlu, İl Başkanı Oktay Bozkurt, İlçe Başkanı İnanç Sülüş, Belediye Başkanı Enis İşbilen, önceki dönem Edirne Milletvekili Rasim Çakır ile birlikte Kırcasalih Beldesinde halk ile bir araya geldi. 7 Haziran'dan günümüze yaşananları, neden koalisyon kurulmadığını, CHP'nin iktidara geldiğinde yapacaklarını anlatan CHP adayları, Kırcasalih'ten tam destek aldı.

Kırcasalih'ten Aslıhan Köyüne geçen CHP'liler burada da köylünün sorunlarını dinleyerek, CHP iktidarında bu sorunları çözme sözü verdi.

CHP Edirne Milletvekili ve adayı Erdin Bircan, “Biz köyden çıkmış insanlar olarak, tüm sorunlarınızı biliyoruz ve çözmeye söz veriyoruz. Çünkü CHP önce Türkiye, önce insan, önce birlik diyor” dedi.