GİZEM GÖRÜR

Parti Lokali’nde yapılan seçimlerde; Yeni Mahalle ve Cumhuriyet Mahallesi’ndeki delegeler oy kullandı.

19.00-21.30 saatleri arasında gerçekleştirilen seçimlerde Beyaz Liste ve Kırmızı Liste yarıştı.

CUMHURİYET MAHALLESİ

Delege seçimlerinde Cumhuriyet Mahallesi’nde 129 üye oy kullandı.

Seçim sonucunda Beyaz Liste 101, Kırmızı Liste ise 28 oy alırken, kongre delegeleri ve ön seçmen delegeleri şu isimlerden oluştu:

KONGRE DELEGELERİ: Cemil Kılavuz, Samet Duran, Ayşe Özcan, Mehmet Yılmaz, Alaaddin Kaya, Mustafa Erkanlı, Raif Perçin, Ferdi Denkçi, Şevket Öztürk, Bektaş Üren, Erkan Demirbaş, Yasin Mede, Necati Yalın, Serhat Çıkıkçı, Harun Sarıçan, Tahsin Çelik.

ÖN SEÇMEN DELEGELERİ: Kadir Süzen, Bahadır Pamuk, Okan Perçin, Osman Uyar, Ahmet Avkıran, Serkan Duran, Recep Denkçi, Ahmet Zeki Özkan, Aykut Ülgüdür, Burçin Güner, Fariz Güler, Zülfikar Malay, Kadime Çevik, İsmail Çelik, Fatma Tuna, Fikri İşcan, Garip Menekşe, Turan Karabulut, Ali Mede, Gülten Şevik, Savaş Bayraktar, Leman Erbaş, Yıldıray Taşkıran, Fikret Yılmaz, Sedat Çıkıkçı, Serkan Özcan, Gülcan Yalın, Bahar Duran, Ahmet Karakaş.  

YENİ MAHALLE

Yeni Mahalle’de ise 118 üye oy kullanırken, 1’i geçersiz sayıldı.

Seçim sonuçlarına göre Yeni Mahalle’de Beyaz Liste 69, Kırmızı Liste 47 oy aldı.

Yeni Mahallede kongre delegeleri ve ön seçim delegeleri şu isimlerden oluştu:

KONGRE DELEGELERİ: Şenay Bayır, Salim Şevik, Ali Haydar Yıldırım, Mustafa Gümülcineli, Cemali Kalyoncu, Hasan Özer, Salih Kirezci, Sonay Gündoğdu, Nurhan Yıldırım, Arif Demirkol, Gürbüz Özzade, Yusuf Akgün, Naim Öztürk, Mustafa Kafalı, Zafer Kılavuz, Serdar Çalışkan, Özay Kayışçı, Hikmet Yıldız, Gürkan Bulut.

ÖN SEÇMEN DELEGELERİ: Mustafa Mutlugün, Meltem Kızılcık, Şafak Akgün, Özlem Özer, Ayşen Yıldız, Hayriye Demirkol, Mehmet Emin Girgin, Rafiye Kalan, Seçkin Karan, Fatma Karakoyunlu, İlhami Uysal, Gökhan Yekdeş, Hasan Yalçın, Kenan Pişkin, Hıdır Erdoğan, Yavuz Negatin, Rıfat Bulut, Mehmet Serçeler, Nazmiye Kuşku, Hüseyin Karabulut, Birdal Tunç, Mustafa Keskin, Reşat Eren, Ferhat Taşkıran, Saliha Kafalı, Nazmiye Öztürk, Seher Yelekli, Gürkan Uprak, Nedim Akgül, İsmail Çinku, Tamer Balaban, Münip Bulut, Fatma Sencer, Gülay Gümülcineli, Ahmet Ceviz, Mehmet Doğan.

Delege seçimleri bu akşam Yenimescit ve Mustafa Kemal Paşa mahalleleri ile devam edecek. 

Öte yandan İlçe Başkanı Erdoğan Gümülcineli ve İlçe Başkan Adayı GürayKoşan, dün mahalle delege seçimleriyle ilgili yaptıkları açıklamada, seçimlerin CHP’ye yakışır bir şekilde yapıldığını söyledi.

ERDOĞAN GÜMÜLCİNELİ

Erdoğan Gümülcineli, mahalle delegelerinin seçimine başlandığını söyledi.

Gümülcineli, “İlçe kongresine yönelik delege seçimlerimiz devam ediyor. Köy ve beldelerdeki delege seçimlerimizi tamamladık. 3 Ekim itibariyle belirlenen takvim doğrultusunda delege seçimlerimizi yapacağız. Güzel bir katılımla gayet demokratik bir şekilde sıkıntı ve itiraza yer vermeden ortamımızı hazırladık. Herkes geldi ve oyunu kullandı. Demokrasi şöleni gerçeği yaşandı. CHP yıllardır olduğu gibi geleneğini sürdürdü. Delegelerini masada değil sandıkta belirledi. Bu anlamda katkı veren ve delege seçimlerinde sıkıntıya sebebiyet verilmemesinden ötürü herkese teşekkür ederim. Bu düzeni devam ettireceğiz. Herkese hayırlısı olsun. Seçimlerde beyaz ve kırmızı olarak 2 liste yarıştı. 2 listenin de temsilcileri oradaydı. Herkesin gözü önünde seçimler yapıldı. Üyelerimiz bir tarafı takdir etti. Yeni Mahalle ve Cumhuriyet Mahallesi’nde Beyaz Liste kazandı. Listelerde yarışan arkadaşlarıma başarılar diliyorum.” dedi.

GÜRAY KOŞAN

Güray Koşan ise açıklamasında CHP’ye yakışan bir seçimin yaşandığına dikkat çekti.

Koşan, Mahallelerde delege seçimlerimiz başladı. Kardeşçe demokratik temayüller içinde oy kullanan tüm üyelerimiz hür iradesi ile partimize katkıda bulunuyor. Dolayısı ile Keşan’ımızın ve Türkiye’mizin geleceği için ilk adım olan delege seçimlerimiz örnek gösterilecek şekilde gerçekleşmekte. İlk iki mahalle delege seçimlerimiz sonuçlandı. Keşan ilçe örgütümüze hayırlı olsun. Diğer mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Tüm üyelerimize katılım sağlamalarını diliyoruz. Partimiz için mücadelemiz her şekilde sürecektir.  Partimizde değişimi gerçekleştirmek üyelerimizin desteği ile olacaktır. Tüm üyelerimize hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.