CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) İl Başkanı Oktay Bozkurt adaylarla yaşanılabilir bir Türkiye için yollarda olduklarını söyledi. Bozkurt, CHP Edirne Milletvekili adayları Okan Gaytancıoğlu, Erdin Bircan ve Gürkan Güneser’le köy köy belde belde gezerek CHP’nin seçim bildirgelerini anlatıp 3 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini ve bu çerçevede geçen Pazar günü Kırcasalih, Esetçe ve Yenimuhacir beldelerini ziyaret ettiklerini ve her yerde umudun ışığı olarak karşılandıklarını ifade etti.

Cumhuriyetin Kalesinden Ankara Kalesine üç adayını göndereceklerini söyleyen İl Başkanı Oktay Bozkurt “Biz inandık, herkes inandık CHP İktidar olacak Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Başbakan ve biz üç adayımızı Ankara’ya göndereceğiz. Girmedik ev dokunmadık el bırakmayacağız en küçük yürekten başlayacak umuda yolculuk karanlıklara inat umudun ışığını aydınlatacak.” dedi

Milletvekili Adayları Okan Gaytancıoğlu, Erdin Bircan ve Gürkan Güneser de parti politikalarını anlatarak “Yaşanabilir bir Türkiye istiyorsanız oyunuzu CHP’ye verin. Oy Verin Gitsinler dedi.