CHP Edirne il ve Keşan ilçe yöneticiler ve Edirne milletvekili adayları, 1 Kasım’da gerçekleştirilecek milletvekili erken seçimi çalışmalarını geçen Cumartesi günü Keşan’da esnaf ve pazaryeri ziyareti ile sürdürdü.

Çalışmalara katılan CHP Edirne İl Başkanı Oktay Bozkurt, Edirne milletvekili adayları Okan Gaytancıoğlu, Erdin Bircan ve Gürkan Güneser, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, İl Genel Meclisi ve Keşan Belediye Meclisi üyeleri, parti yöneticileri ile CHP’liler, saat 11.00 sıralarında CHP Keşan İlçe Başkanlığı’nda toplandı.

BOZKURT: ÜÇÜNCÜ VEKİLİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Burada basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Bozkurt, 7 Haziran’dan sonra bugüne kadar durmadıklarını belirterek, şunları söyledi: “Çünkü hedefi olan ve iktidar isteyen bir partiyiz. 7 Haziran’da iki vekil gönderdik Ankara’ya. Onlarda bugüne kadar halkın ve örgütün içinde oldular. Köylünün yanında oldular. Bu bizim için büyük bir şanstır. Biz iki milletvekilimizi garantiledik, zaten iki vekilimiz vardı. Şimdi ise üçüncü vekilimiz için çalışıyoruz.”

TÜM ÖRGÜTTEN DESTEK İSTİYORUM

Düşük profilli bir seçim gerçekleştirilmesi istendiğini dile getiren Oktay Bozkurt, “Tabii ki kurallara uyacağız ancak evlerimizin camlarını, balkonlarını, dükkânlarımızın camlarını CHP bayrakları ile donatmamız gerekiyor. Bu konuda tüm örgütten destek istiyorum. İlçe Gençlik Kolu Başkanımız ile görüştüm ve bayrak temin edecek.” dedi.

ŞİMDİ BİRLİK OLMA ZAMANI

Sandıktaki her elmanın sağlam olmadığını arada çürüklerin de çıktığını vurgulayan Bozkurt, “Ama bu çürük elmaları zamanı geldiğinde sandıktan ayıracağız. Çünkü diğer elmaları da çürütmesin diye. O nedenle şimdi birlik olma zamanı. Ahmet’e Mehmet’e kızma zamanı değil. 1 Kasım’dan sonra ‘Keşke’ demeyelim.” şeklinde konuştu.

EL BİRLİĞİ İLE YAPACAĞIZ

Daha sonra söz alan Okan Gaytancıoğlu ile Erdin Bircan da Gürkan Güneser’i de Meclis’e götürmek istediklerini aktararak, “Bunu el birliği ile yapacağız. Gürkan arkadaşımız için çalışıyoruz. Ankara’ya 3 vekil giderek, daha da güçlenmek istiyoruz.” dedi.

CHP’liler açıklamalarının ardından hep birlikte aşağıya inerek çarşı ve pazaryeri esnafını kalabalık bir grup halinde ziyaret etti. CHP’liler ile AK Parti’liler pazaryerinde aynı yolda karşılaşınca bir birleriyle tokalaşarak selamlaştılar ve çalışmalarında başarılar temennilerinde bulundular.