Demokratik Sol Parti (DSP) Edirne Milletvekili adayları, bu sabah saat 11.00 sıralarında Kunduracılar Caddesi üzerinde bulunan Güney Dürüm Salonu’nda düzenlenecek olan kahvaltılı bir toplantı ile tanıtılacak.

Dün Eski Adliye Binası’nda bulunan parti binasında toplantı hakkında bilgi veren DSP Edirne Milletvekili 2. Sıra Adayı Remzi Işıktan, Türkiye’nin DSP’ye ihtiyacı olduğunu kaydederek, bu bilinç ve kararlılıkla 1 Kasım seçimlerine girdiklerini ve mümkün olan en iyi sonucu alacaklarına inandıklarını söyledi.

3 ADAY DA KATILACAK

Bugünkü toplantıya kendisinin yanı sıra DSP Edirne Milletvekili 1 Sıra Adayı Hüseyin Dertop ve 3. Sıra Adayı Serdar Hakver’in, Keşan İlçe yönetiminin ve 50’yi aşkın partilinin katılacağını belirten Işıktan, “Bu ülkenin DSP’ye ihtiyacı var. Şu anki şartlarda bir koalisyon hükümetinin de kurulabilmesi için 5. Bir partinin meclisi girmesi gerekiyor. İnşallah 1 Kasım seçimlerinde halkımızın da tercihi ile bu parti DSP olacaktır.  Ülkemiz çok zor şartlar altında. Eğer bir koalisyon hükümeti kurulacaksa bizim partimiz bunu daha önce gerçekleştirdi ve çok başarılı işlere de imza attı. O zamanlar MHP ve Anavatan Partisi ile kurduğumuz koalisyon uyum içersinde çalışmış ve ülkeye hizmet etmişti.” diye konuştu.

DSP’lilerin yarın yapacakları tanıtım toplantısının ardından çarşı ve Pazar esnafını da ziyaret edecekleri öğrenildi.