MHP Keşan İlçe Başkanı Erkan Gege, dün yaptığı basın toplantısında, görevinden istifa etmediğini ve yönetim kurulundaki arkadaşlarıyla birlikte görevinin başında olduğunu açıkladı.

Geçen Pazartesi günü Keşan’da yayınlanan bazı gazetelerde ve sosyal medyada yer alan “MHP İlçe Başkanı Erkan Gege’nin, görevinden istifa ettiği öğrenildi.” şeklindeki haberler üzerine açıklama yapma gereği duyduklarını belirten Gege, MHP Keşan İlçe Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Zafer Tınmaz ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, “Herhangi bir istifa söz konusu değil.” dedi.

İSTİFA YOK, FARKLI FİKİRLER VAR

Saat 13.00 sıralarında yapılan basın açıklamasında konuşan Erkan Gege, “Yaptığımız haftalık olağan Yönetim Kurulu toplantılarında, Yönetimin daha iyi ve daha farklı çalışmalarda bulunması açısında, farklı fikirler ortaya çıktı. Bu fikirlerde partimizin daha ileriye götürülmesi içindi. Bu gibi çalışmalarda farklı fikirler mutlaka ortaya çıkacaktır ve çıkması da gerekiyor. Oradaki kişilerin de birbirlerine bu konuda saygı göstermesi gerekir. Bu fikir alış-verişi biraz sert de olmuş olabilir. Ancak sosyal medyada ve yerel basında istifa şeklinde algılandı. Herhangi bir istifa yok. Akşamki (önceki akşam) Yönetim Kurulu toplantısında, istifa söyleminin durum değerlendirmesini yaptık. Herhangi bir istifa söz konusu değil. Seçim öncesinde böyle bir süreç yaşamak partiye ya da bireylere zarar da vereceğinin farkında ve bilincindeyiz.” diye konuştu.

TINMAZ: HERKES GÖREVİNİN BAŞINDADIR

Daha sonra söz alan Basın Sözcüsü Zafer Tınmaz da Yönetim Kurulu’na herhangi bir istifa dilekçesinin uylaşmadığını ifade ederek, “Sosyal medyadaki dedikoduların artmasından dolayı sıkıntımız oldu. Herkes görevinin başındadır.” dedi.