AYŞİN SEÇİL GEZER

Aynı zamanda Kurultay delegesi olan Gege, kurultayın coşkulu bir katılımla gerçekleşeceğini belirterek “Partimizin 12. Olağan Kurultayı düşünüldüğü gibi 18 Mart 2018 Pazar günü Ankara’da yapılacak. Edirne’nin 6 delegesinden biri benim. Kongremizde Keşan’ımızı temsil edeceğiz. Birkaç yönetici arkadaşımızla birkaç gün öncesinden gideceğiz. Edirne’den 2 Keşan’dan da 1 otobüs olmak üzere 3 otobüsle kongreye katılım sağlayacağız” dedi.

TEK ADAYLA KONGREYE GİDİYORUZ

Coşkulu bir kongre geçireceklerini dile getiren Erkan Gege, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tabii yaşanan süreç ortada. Parti olarak sıkıntılı bir dönem atlattık. Geldiğimiz süreçte mahkeme kapılarında hak aramaktan tutun, tarlalarda kongre yapmaya kadar birçok baskıyla, olması gereken güne geldik. Şu an tek adayımız var. Genel Başkanımız daha önce adaylığını açıklamıştı zaten. Tek adayla kongreye gidiyoruz. Kongremizin vatana, millete ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Kongremizi tamamladıktan sonra artık 2019’daki seçimlere yoğunlaşacağız. 1-2 ay sonra bu hazırlık süreci başlar. Neticede bizi 2019 ‘da 2 büyük seçim bekliyor. Mart ayında yerel seçimler Kasım ayında da milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimi var. 2019 seçim yılı olacak.”

BİZİM BARAJLA İLGİLİ SORUNUMUZ YOK

Son olarak MHP’nin hiçbir zaman baraj sorunu olmadığını ifade eden Gege, “Biz bugüne kadar barajları yıka yıka geldik. Bize hiçbir zaman bu yıl iktidarı almayı düşünüyor musunuz? Diye sorulmadı. Baraj sorununuz var mı? diye soruldu. Bizim rakamlarla, oranlarla derdimiz ve tasamız yok. O rakamları, barajları yıka yıka 40 yıldır devletin yanında dimdik ayakta duruyoruz. Bizim barajla ilgili bir sorunumuz yok. Olanlar düşünsün.” şeklinde konuştu.