AYŞİN SEÇİL GEZER

FETÖ’YE ANKARA’YI PARSEL PARSEL SİZ SATTINIZ

15 Temmuz darbe girişiminin karşısında olduğunu dile getiren Gümülcineli, Boyalık’ın, “15 Temmuz anma programları yapılacak, ayın 11’inden başlayarak çeşitli etkinlikler ile ayın 15’inde de devlet kontrolünde bir anma programı var. Bu anma programına halkın her kesimi katılacaktır. Ama CHP’nin yine bir yan çizmesi var. CHP ne diyor? Ben bütün örgütlerimle program yaparım gibi Kılıçdaroğlu’nun bir söylemi var. Bütün örgütlerimle diyor, sanıyorum bütün örgütlerin içerisinde FETÖ ve PKK da var. HDP de var. Çünkü adalet yürüyüşünde de beraberler. Yan yana, omuz omuza.  Bunlar şimdiden PKK, HDP, CHP bir ortaklığı imzalamışlar.” sözlerine ithafen açıklamasına şu sözlerle başladı. Gümülcineli, “15 Temmuz darbe girişiminin şiddetle karşısında olduğumuzu başından bugüne değin, sadece ifade etmekle kalmayıp, bunu sağduyuyla kamuoyu önünde de, parlamentoda da gerekli çalışmaları ve mücadeleleri yaparak ortaya koyduk. Ama AKP gibi bu FETÖ’yü ne koruduk, ne gizledik,  ne sakladık, ne de istismar ettik. Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde hiçbir zaman illegal örgütlerin, darbecilerin, din istismarlarının, cemaatlerin yanında olmadığı gibi bu anlayış içerisinde olanları şiddetle reddetmiştir. Sayın Boyalık suçlu aramaya kalkmayın, gerçeklerle yüzleşin. Bu tür terör örgütleri ile sizler kol kola beraber yürüdünüz. HDP ile aynı masa etrafında oturup, pazarlıklar yaptınız. ‘Gel dön artık, bitsin bu sıla hasreti’ diye FETÖ’yü siz çağırdınız. Milletvekiliniz Bülent Arınç’ın da dediği gibi FETÖ’ye Ankara’yı parsel parsel siz sattınız.” şeklinde konuştu.

BEKİR BOZDAĞ’IN FETTULLAH İÇİN YAPTIĞI ÖVGÜLERİ DE UNUTMUYORUZ

Hatırlatmalar ile sözlerine devam eden Gümülcineli, “AKP’nin iktidara geldiğinde sıfırlanmış olan terörü nasıl bir aşamaya getirdiğine, 2002’den bu yana başta PKK olmak üzere terör örgütleriyle nasıl bir ilişki geliştirdiğine, ‘Açılım Süreci’ adı altında ülkenin anayasal düzenini pazarlık konusu yaptığına, terör örgütünün eylemlerine ve güçlenmesine sessiz kalarak, operasyon izni vermeyerek bugünkü kaos ortamı ve her gün onlarca şehit verilmesinden sorumlu olduğunuzu unutuyorsunuz. Ayrıca Bakanımız Bekir Bozdağ’ın Fettullah için yaptığı övgüleri de unutmuyoruz.  1-20 Eylül 2011 tarihinde dönemin Başbakanı ve bugünün Cumhurbaşkanı’nın açıklamaları; ‘PKK ile biz değil Devlet görüştü, görüşecek.’ Soruyoruz? Sayın Boyalık, Devlet Kim? 2- 26 Eylül 2011 tarihinde; ‘Biz İmralı olsun, Oslo olsun, çok açık net bu adımları attık. MİT Müsteşarı Emre Taner zamanında başlattık bu görüşmeleri, Hakan Fidan zamanında da sürdürdük.’ Soruyoruz? Kimlermiş terör örgütleri ile pazarlık masalarında oturan? 3 Nisan 2012 tarihi; ‘MİT Müsteşarımızı İmralı’ya gönderen benim, Oslo’ya gönderen benim. O benim sır küpüm.’ Şimdi Sayın Boyalık 22 Ocak 2010 tarihinde Recep Tayyip Erdoğan’ın yaptığı bir açıklamayı size bir hatırlatalım; ‘AK Parti olarak terör örgütü ile hiçbir zaman masaya oturmadık, oturmayacağız. Ey Kılıçdaroğlu, Ey Bahçeli bu iddianızı ispatla mükellefsiniz. Terör örgütü ile görüşen şerefsiz ve namussuzdur.’” dedi.

ÜLKE GÜNDEMİNİ İYİ TAKİP EDEMİYORSUN, BARİ İLÇEMİZLE İLGİLİ GÜNDEMİ TAKİP ET

Gümülcineli sözlerini şöyle tamamladı: “Sayın Boyalık sen iktidar partisinin ilçe başkanısın. Bu millet hiçbir şeyi unutmaz, konuşmadan önce dön bir arkana bak, yapılan açıklamalar abuk sabukluktan öte bir şey değil. Ülke gündemini iyi takip edemiyorsun, bari ilçemizle ilgili gündemi takip et. Biz size soralım; Yeni yapılan Devlet Hastanesi ne durumda? Mecidiye’de ki Taşocakları ne durumda? Organize Sanayi Bölgesi ne aşamada? Çevreyolu kavşakları kaç kez yapılıp bozuldu? Buğday üreticisi çiftçi perişan. Benim Milletvekillerimle uğraşacağına senin vekilin nerede? Kendisi aynı zamanda çiftçi ve mağdurlardan bir tanesi de bizzat kendisi. Sesinin soluğunun çıkmamasının sebebi nedir acaba? Milletvekillerimiz gerek ülke gündemiyle, gerekse ilçe gündemimizle hem sahada hem de parlamentoda dile getirip çözüm arayışı içerisindeler. Belediye Başkanımız da işini yapıyor, işçisinin maaşlarını da ödüyor. İlçemizin altyapı çalışmaları bittikten sonra yollarımızda yapılacaktır. Orman köylerinden size az oy çıktı diye, ormanda günlük çalışan işçileri işten çıkartarak cezalandırdınız,  kalkmış bizim işçilerin maaşını düşünüyorsun, hadi oradan. 15 yıldır siz iktidarsınız, siz çalıyorsunuz, siz oynuyorsunuz, parsayı da siz topluyorsunuz. Sivil Toplum Kuruluşlarımızda, iş adamlarımızda, ticaret yapan vatandaşımızda ve esnafımızda yaşayacak hal mi bıraktınız da,  utanmadan dil uzatarak siyaset değil Keşan ile ilgili oyuna girmelerini istiyorsun haddini aşarak. Bizim STK’larımız, esnafımız, ticaret yapan vatandaşımız ve iş adamlarımız oyun kurmasını da bilirler, oyun oynamasını da, koşmasını da. Takiye yapmakta üstünüze yok, her şeyiniz tiyatro.”

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ