HABER MERKEZİ

Saat 13.30’da, Keşan Adalet Sarayı’na gelen Özge Kuru Tutal ve ekibi, İlçe Seçim Müdürü Sevil Cellek’ten mazbatayı aldı.

“SAHA ÇALIŞMASINA GEÇECEĞİZ”

Mazbatayı aldıktan basın mensuplarına açıklamada bulunan Özge Kuru Tutal, şunları söyledi: Yönetim olarak, bugün mazbatamızı aldık. İlçe binamız da aktif olarak kullanıma açıldı. Yakında açılışını da yapacağız. Üye kayıtlarımız ilçe binamızda devam ediyor. Mevcut yönetimimizle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bundan sonra daha yoğun bir çalışma programımız olacak. Bugüne kadar yasal prosedürler ve kongre süreci ile uğraştık. Kurulum için gereken tüm resmi işlemleri tamamladık. Bundan sonra sahada çalışma kısmına geçeceğiz. İlk olarak, resmi ziyaretlerimizi yapacağız daha sonrasında vatandaşımızı, esnafımızı ziyaret edeceğiz, partimizi ve çalışmalarımızı anlatacağız.”

İlçe Yönetim Kurulu ise, şu isimlerden oluştu: Ali Akdeniz, Ayşe Deniz, Belgin Şehirli, Berna Tanyolaç, Can Sökmen, Cengiz Engin, Doğuş Şimşek, Ercan Gürler, Ergin Kızılca, Eylem Ezerçe, Fatma Kırdemir, Habil Fıçı, Hakan Gürel, Hülya Yılmaz, Mehmetcan Yıldırım, Levent Kara, M.Selim Karasu, Mehmet Tezcan, Mustafa Cem Güzel, Mustafa Cem Akgül,  Naim Erdoğan, Orkan Özkaya, Tamer Sözbir, Tahsin Ekşi, Yaşar Ceviz, Zafer Topçu.