BÜLENT SAYLAM

Meral Akşener’in kurduğu ve dün kuruluşunu gerçekleştirdiği İYİ PARTİ’nin kurucu üyelerinin arasında daha önce MHP Edirne İl Başkanlığı ve MHP Keşan İlçe Başkanlığı’nı da yapan Avukat Mehmet Tolga Akalın da bulundu.

Dün, 'İyi Parti'nin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı'nın ilgili birimine teslim eden Meral Akşener, yeni partisini Ankara'da Nâzım Hikmet Kültür Merkezi’nde ‘Türkiye İyi Olacak’ sloganıyla kamuoyuna açıkladı. Akşener, kürsüye çıktığı sırada salondakilerin ‘Başbakan Meral’ şeklinde slogan atması üzerine ‘Ben Cumhurbaşkanı olacağım’ şeklinde cevap verdi. Yapılan oylamada Meral Akşener oy birliği ile İYİ Parti genel başkanlığına seçildi.

AKALIN, GENEL İDARE KURUL ÜYESİ OLDU

Akalın, İYİ Parti’nin kuruluşundan sonra konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada dünkü parti kuruluşu ile ilgili olarak bilgi verirken kendisinin de 60 kişilik Genel İdare Kurulu Üyesi olduğunu söyledi. Akalın şöyle konuştu: “Sabah itibariyle kurucu listelerimizi teslim ettik. 200 kişi İYİ PARTİ’nin kurucusu oldu. Törende Sayın Akşener, tüm Türkiye’den katılımcılara bir konuşma yaptı. Kurucu üyelerimiz kamuoyuna tanıtıldı. Akabinde öğlenden sonra da kurucu üyeler olarak genel başkanımızın seçimini yaptık. Genel İdare Kurul üyelerinin seçimi yapıldı. 60 kurucu üye de Genel İdare Kurul üyesinin seçimini yaptık ve ben de 60 Genel İdare Kurulu Üyelerinden birisi oldum.”

Parti kurulmasından sonra Keşan’daki teşkilatlanma ile ilgili olarak da Akalın şunları söyledi: “Keşan’da, Edirne’de ve Trakya’da da kendisinin doğrudan genel başkanımızın beyanı üzerine Trakya’daki teşkilatlanma çalışmalarına yardımcı oluyorum. Keşan için Türkiye için iyi şeyler olacak” 

Google Play Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Apple Store’dan Medya Keşan uygulamasını indirmek için BURAYA TIKLAYINIZ

Facebook sayfamız için BURAYA TIKLAYINIZ

Twitter için BURAYA TIKLAYINIZ

Instagram için BURAYA TIKLAYINIZ

Google plus için BURAYA TIKLAYINIZ

Youtube Kanalımız için BURAYA TIKLAYINIZ