MHP Keşan İlçe Teşkilatı İkinci Başkanı Fevzi Mutlu ve Basın Sözcüsü Zafer Tınmaz, dün düzenledikleri basın toplantısı ile yürütülen parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

PARTİLİLERİMİZ VE VATANDAŞLARLA BULUŞTUK

4 Ekim 2014 tarihinde göreve geldiklerini ve o günden itibaren yönetim olarak her hafta tam katılım ile haftalık toplantılarını düzenli bir şekilde gerçekleştirdiklerini ve önceki gün de geniş kapsamlı bir istişare toplantısı yaptıklarını söyleyen Basın Sözcüsü Zafer Tınmaz, “Yönetim kurulu toplantılarımızda alınan kararlar doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Öncelikle üye kayıtlarını gözden geçirip, faaliyet masaları oluşturduk ve bu doğrultuda ilk olarak Keşan merkezde mahalle gezileri düzenleyerek partililerimizle ve vatandaşlarımızla buluştuk” dedi

KAYGILARIMIZI, SORUNLARI VE ÇÖZÜM YOLLARINI ANLATIYORUZ

MHP Keşan İlçe Teşkilatı üyeleri olarak hep birlikte ortak bir akılda birleştiklerini ve teşkilatın dinamiklerini tekrar hayata geçirdiklerini de ifade eden Tınmaz, “Birlikten güç doğar mantığı ile Keşan’da partimizin çalışma azmini üst seviyelere taşıdık. Bundan sonra Keşan merkezden çıkıp belde ve köy çalışmalarına başlayacağız. İlk belde ziyaretimizi de önceki gün Beyendik teşkilatımıza gerçekleştirdik. Önümüzdeki en kısa süre içinde Yenimuhacir ve köy ziyaretlerimiz başlayacak. Beldelerimiz ve köylerimizdeki teşkilat üyelerimiz ile irtibata geçerek eksiklerimizi gözden geçireceğiz. Bu ilk ziyaretlerimiz tanışma, görüşme ve sohbet ziyaretleri olup ikinci ziyaretlerde beldelerimizde belde teşkilatlarımızı, köylerde de köy temsilcilerimizi oluşturacağız. Ziyaretlerimiz sırasında bir araya geldiğimiz partililerimize ve bizi büyük bir samimiyetle karşılayan vatandaşlarımıza ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntıları, kaygılarımızı, çiftçilerimizin sorunlarını ve çözüm yollarını anlatıyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin tarım politikalarını her beldeye, her mahalleye her köye gittiğimizde gerekirse kapı kapı dolaşarak halkımıza anlatacağız ve onları partimize katılmaya davet edeceğiz” diye konuştu.

Daha sonra konuşan İkinci Başkan Fevzi Mutlu, MHP Keşan İlçe Teşkilatı olarak Keşan’da ilk etapta bin 500-2 bin kişiyi partiye üye yapmayı amaçladıklarını kaydetti.

NELER YAPABİLİRİZİN PEŞİNDEYİZ

Kapı kapı gezip insanların sorunlarına çözüm ararken, muhtarlara da ulaşacaklarını söyleyen Mutlu, “Mahalle muhtarlarını görüyoruz. İktidar partisine gidip fotoğraf çekiyorsunuz. İyi güzel hoş da mahallenizin, köylerinizin sorunlarını görüp çözebiliyor musunuz? Biz biraz fotoğraf çektirmeyi seviyoruz ama iş icraata geldiği zaman neler yapabiliriz. Bunun peşindeyiz. Örneğin Çamlıca’ya 10 yıldan beri gidilmemiş. Gidilmeyen yerlere gidip köy temsilcileri atayıp sorunları belirleyeceğiz.” dedi.

YENİ 200 ÜYE KAYDETTİK

Beyendik ziyaretinde ilgiyle karşılandıklarının altını çizen Fevzi Mutlu, Beyendik’te gecenin bir saatinde soğukta gösterilen ilgi bizi şaşırttı. Kimi yolda görsek memnuniyet var. Beldemiz unutulmuş. Bu da bizlerin ayıbımız. Geldiğimizden bu yana 200 üye kaydettik. İnsanlarımız nüfus cüzdanlarını alıp kendileri geliyor üye olmak için. Partimize toplu katılımlar var. Bunu da seçimden önce düzenleyeceğimiz gecede göreceksiniz. Bunu basınla paylaşacağız. Bugün nereden bakarsak bakalım yaklaşık 4 bin 500 kişilik katılım olacak. Bugün bin 500, 2 bin üyeyi minimum seviyede hedefliyoruz ama bu çok daha yukarılara çıkacaktır. Buna inanıyoruz. Keşan’da Milliyetçi Hareket Partisi var. Biz burada 1999 yılında seçim aldık. Aldığımız seçimi masa başında kaybettik. Bunu herkes de biliyor. 1999 seçimlerinde 7 bin 500 küsur oyumuz vardı. Ve biz burada belediyeyi almıştık. Bu da Keşan’da partimizin var olduğunu gösteriyor.” diye konuştu.

İNSANLARIMIZA EN İYİ ŞEKİLDE YARDIMCI OLACAĞIZ

Bugüne kadar insanların kapılarının sadece seçim zamanlarında çalındığını kaydeden Mutlu, sözlerini şöyle tamamladı: Ama artık insanlarımız bunları gördü, biliyor ve anladı. Bugün iktidar partisinin elinde büyük bir güç var. Ama ne yaptı? Sadece göz boyadılar. Bizim amacımız kapı kapı gezip insanlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Bunu kendimize bir görev olarak addettik. En iyi şekilde insanlarımıza yardımcı olacağız. Hepimiz Keşanlıyız, yarın, öbür gün hepimiz yüz yüze bakacağız. Yarın, öbür gün vefat ettiğimizde, bizleri kendi insanlarımız toprağa verecek.”