AK Parti’nin geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen 5. olağan kongresi sonrası ilçe başkanlığına seçilen Mustafa Mercan, dün mazbatasını alarak göreve başladı.

Kongrede 385 üyeden 252’sini alarak ilçe başkanlığına getirilen Mustafa Mercan, dün Keşan İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını teslim aldı. Saat 15.30 sıralarında Keşan İlçe Seçim Kurulu’na giden Mercan, İlçe Seçim Kurulu Başkanı Hâkim Mehmet Tuncay ve İlçe Seçim Müdürü Sevil Dal’dan mazbatasını ile onaylı yönetim kurulu listesinin alarak resmen görevine başladı.

Mustafa Mercan, yaptığı açıklamada,  “Mazbatamızı da alarak bu unvanı tam olarak almış durumdayız. Bundan sonra artık, bahane ve mazeret yok. Sadece çalışmak, koşturmak ve verdiğimiz taahhütleri yerine getirmek için çabalamak var. Daha önce de dediğim gibi tüm arkadaşlarımızı kucaklayarak, yeni bir döneme başlayacağız. İlk hedefimiz çalışmak ve 2015 seçimlerine daha da güçlü bir şekilde girmek.” dedi. Mercan, görev dağılımının ise önümüzdeki günlerde düzenlenecek toplantıda belirlenerek, kamuoyuna açıklanacağını söyledi.