Saadet Partisi Keşan İlçe Başkanı Ayhan Özkan, 2014 Yerel Seçimlerinin ardından açıklama yaparak, seçim sonuçlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Özkan’ın yaptığı açıklama şöyle: Mart 2014 yerel seçimlerini geride bıraktık. Beş yıllık bir hizmet sürecinin ardından bir kez daha halkın hakemliğine müracaat edildi ve halk kararını verdi. Halkın hakemliğine ve kararına saygılıyız. Bizler Saadet Partisi olarak Türkiye genelinde olduğu gibi Keşan’da da sandığın konulduğu her noktada adaylarımızı gösterdik ve seçimlere girdik.  
Belediye Başkanlığı, Belediye meclis üyelikleri ve il genel meclis üyeliklerinde adaylarımızı gösterdik. Aday gösterdiğimiz her alanda başarıyla mücadele ettik, gücümüz oranında seçim çalışmalarımızı yaptık ve görüşlerimizi halkımızla paylaşmaya gayret ettik. Hoşgörülü ve saygılı bir halkımız var kendilerine müteşekkiriz. Sonuç istediğimiz gibi olmasa da inandığımız dava ve değerler uğrunda en güzel mücadeleyi verdiğimize inanıyoruz. 
Seçim çalışmalarında gördüğümüz; fikirlerimizin, söylemlerimizin, siyasi duruşumuzun toplumda çok büyük bir karşılığı var ancak seçimlerde oluşturulan kutuplaştırma havaları ve kazanma şansınız yok mazeretleri oy oranımızı çok aşağılara çekmektedir. Bu yanlış değerlendirme ve görüşten dolayı bizler nasıl ki hak ettiğimiz oyları alamamışsak bazı partilerde güçlü görünümlerinden dolayı hak etmedikleri çok fazla oyları maalesef almışlardır.
Kendimiz dışında Keşan da oluşan yerel seçim sonuçlarını da kısaca değerlendirecek olursak: 
Sandıktan çıkan sonuçlar bizlere Keşan halkının Belediyede değişim istediğini açıkça göstermiştir. Şimdilik bu her ne kadar sonuca etki etmemişse de önümüzdeki seçimlere iyi hazırlanan partinin değişimi gerçekleştireceği sinyalini verilmiştir.”