AYŞİN SEÇİL GEZER

Konuyla ilgili olarak AK Parti Edirne Milletvekili Adayı Fatma Aksal, CHP Edirne Milletvekili ve Milletvekili Adayı Doç. Dr. Okan Gaytancıoğlu, İYİ Parti Edirne Milletvekili Adayı Orhan Çakırlar, MHP Edirne Milletvekili Adayı Hakan Özkan, Saadet Partisi Edirne Milletvekili Adayı Ali Demirkıran, Vatan Partisi Edirne Milletvekili Adayı Şükrü Özer’ini açıkladı.

GÜÇLÜ PARLAMENTO, GÜÇLÜ HÜKÜMET VE GÜÇLÜ TÜRKİYE DİYORUZ

Fatma Aksal, açıklamasında şunlara yer verdi: “24 Haziran seçimlerinin bölgemize, ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyorum. Bu seçimlerde cumhur, başkanını kendisi seçecektir. 16 Nisan’da yapılan referandumda, sistem değişikliğine yaşanmıştı. İlk defa sistem değişikliği uygulaması olacak. Türkiye’de bu seçimle birlikte koalisyonlar dönemi kapanacaktır. Seçilebilmek için yüzde 50+1’e ihtiyaç var. İnşallah 24 Haziran akşamı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapacağız. Parlamento da çok güçlü olacaktır. Güçlü parlamento, güçlü hükümet ve güçlü Türkiye diyoruz.”

MİLLETİMİZ SEÇİMLERDE NE KADAR VERİRSE BAŞIMIZIN ÜSTÜNEDİR

Aksal, açıklamasını şöyle tamamladı: “AK Parti olarak, seçimlerin bittiği günün ertesi günü çalışmalara başladık. Biz her zaman sahadaydık. Adayların açıklanmasıyla birlikte çalışmalarımızı daha da hızlandırdık. Tüm adaylar olarak yoğun çalışmamıza devam ediyoruz. AK Parti olarak Edirne’de ve Türkiye’de alabileceğimiz en iyi oyu alacağız. Tek bir oyun bile vebali çok büyüktür. Gecemizi gündüzümüze katarak gerek adaylar gerekse teşkilatlarımız partimizin başarısı için çalışıyor. Milletimiz seçimlerde ne kadar verirse başımızın üstünedir.”

CUMHURBAŞKANIMIZ MUHARREM İNCE YAŞANAN SORUNLARI ÇÖZECEKTİR

AK Parti’nin Türkiye’yi baskın seçime götürdüğünü hatırlatan Okan Gaytancıoğlu şunları söyledi: “Seçimlere en hazırlıklı parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Partimiz seçim bildirgesini çok iyi şekilde hazırladı. Seçim vaatlerini Türkiye’nin gerçeklerine göre düzenledi. 24 Haziran’da oluşacak yeni parlamentoda ve yeni Cumhurbaşkanı Muharrem İnce’yle birlikte Türkiye’yi daha huzurlu, daha mutlu, daha üretken bir ülke haline getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Son 1 aydır yapılan saha çalışmasında, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidara yakın olduğunu gösteriyor. Türkiye, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktadır. Artık AKP’yi eleştirmiyoruz. Çünkü AKP’nin Türkiye’ye ne yaptığı, insanları ve devleti nasıl borçlandırdığını, kamu kaynaklarının nasıl hoyratça kullanıldığını herkes gördü. Bu durumda kimse memnun değil. Artık bu iktidarının süresi dolmuştur. Türkiye yeni bir sayfa açmak zorundadır. Cumhuriyet Halk Partisi’nin kadroları ve Cumhurbaşkanımız Muharrem İnce, yaşanan sorunları çözecektir.”

EDİRNE’DE 4-0

Okan Gaytancıoğlu, sözlerini şöyle tamamladı: “Cumhuriyet Halk Partisi olarak, Edirne’de 4-0 yapacağımıza inancımız tamdır. Çünkü iktidar partisi sahalarda yok. Parti örgütlerimiz bu seçimlerde çok iyi çalışıyorlar. Edirne’den 4 milletvekilini de, Ankara’ya göndererek, bu işi bitireceğimize inanıyorum.”

İYİ BİR OY ORANI ALARAK MİLLETVEKİLİ ÇIKARACAĞIMIZDAN ŞÜPHEMİZ YOK

Orhan Çakırlar açıklamasında şunlara yer verdi: “Seçimlerin bölgemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Milletvekili olarak, seçilecek ya da seçilmeyecek olan tüm arkadaşlarımıza da hayırlı olsun. Seçmenlerin büyük bir çoğunluğu kararlarını verdiler ve sandığa gidip oylarını kullanacaklar. Seçmenlerin oy kullanırken bizleri tercih etmelerini arzu ediyoruz. İYİ Parti olarak iyi bir oy oranı alarak milletvekili çıkaracağımızdan şüphemiz yok. Hayırlı olmasını diliyorum.”

MHP OLARAK İDDİALIYIZ

Hakan Özkan açıklamasında şunlara yer verdi: “24 Haziran’da yapılacak seçimlerin bölgeye ve ülkeye hayırlı olmasını diliyorum. MHP olarak bu seçimlerde iddialıyız ve Edirne’mizi Ankara’da temsil edeceğiz. Ülkemizin ve milletimizin hayrına ne varsa parti olarak yapmaya çalışacağız. Seçim sürecinin hayırlı ve uğurlu bir olmasını diliyorum.”

SAADET PARTİSİ OLARAK EN İYİ SONUCU ALACAĞIMIZA İNANIYORUZ

Ali Demirkıran açıklamasında şunlara yer verdi: “Seçimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Genel Başkanımız başta olmak üzere hepimiz iyi bir tanıtım yaptık. Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu seçimde çıtayı yükseltti. Bu seçim sonuçlarının Türkiye için iyi olacağını düşünüyorum. Saadet Partisi olarak Türkiye’de ve Edirne’de en iyi sonucu alacağımıza inanıyoruz.”

İDDİALIYIZ VE KAZANACAĞIZ

Şükrü Özer, açıklamasında şunlara yer verdi: “Teröre karşı ülkemizin huzurunu sağlamak istiyoruz. Türkiye’de üretime yönelik politikayı hayata geçireceğiz. Atıl durumda olan küçük sanayimizi yeniden canlandıracağız. Bu seçimlerde iddialıyız ve kazanacağız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde 2’nci tura kalacağız. Biz 2 yıl içerisinde milli bir ekonomiyi oluşturacağız.”