Vatan Partisi tarafından dün Keşan Çetin Butik Otel’de düzenlenen toplantıda 1 Kasım’da yapılacak olan milletvekili genel seçimleri için belirlenen Edirne Milletvekili adayları tanıtıldı.

Saat 11.00’de başlayan toplantıya Vatan Partisi Edirne İl Başkanı Hasan Ateş,  Keşan İlçe Başkanı Çetin Alabak, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, partililer ile milletvekili adayları katıldı.

Tanıtımdan önce bir konuşma yapan Vatan Partisi Edirne İl Başkanı Hasan Ateş, başı dik, umutlu bir Türkiye yaratmak için 1 Kasım’da yapılacak olan seçimde vatandaşın oylarına talip olduklarını söyledi.

BÖYLE GİTMEZ

Türkiye’nin artık devlet ve millet olarak, küresel devletlerin üzerine sürdüğü bölücü teröre karşı topyekün mücadele dönemine girdiğini kaydeden Ateş, sözlerini şöyle sürdürdü: “AKP iktidarının PKK ile el ele yaptığı açılım, Mehmetçiğe kurşun olarak döndü. Böyle gitmez, Terör örgütü Meclis’in göbeğine oturtuldu. Türkiye’nin altına mayın döşendi. Böyle gitmez. AKP yönetimi borç dilenmekten başka bir şey yapmıyor, böyle gitmez”  

TÜRKİYE’Yİ ÇIKMAZA SOKTULAR

Konuşmasına, “Mafya-Tarikat düzeninin partileri Türkiye’mizi çıkmaza soktular” diyerek devam eden Ateş, “Meclis tek bir yasa bile çıkarmadan kapandı. Hükümet kuramıyorlar. Çözümleri yok, hala 7 Haziran çıkmazında debeleniyorlar. Bu düzen değişecek başka çare yok.”

BAŞI DİK VE ONURLU BİR TÜRKİYE İÇİN ARTIK VATAN PARTİSİ

Vatan Partililer olarak önlerinde iki görev bulunduğunu ifade eden Ateş, “Bir, bölücü terörü bitireceğiz. Vatanımızı ve milletimizi bütünleştireceğiz. Yurtta barış olacak. İki, üretim ekonomisini kuracağız. İşsizliğe son veriyoruz. Herkes çalışacak, herkes üretecek. Ülkemizi borç batağından çıkarıyoruz. Çarşılara şenlik gelecek.  Artık çözümsüzlüklerde, çırpınışlarda ısrar etmenin bir anlamı yok. Artık denenmiş, eskimiş, batağa saplanmış partilerden vazgeçmenin zamanı gelmiştir, artık Vatan Partisi. Türkiye yeniden 7 Haziran çıkmazına dönemez. Vatan Partisi’nin bulunduğu bir Meclis, yalnız ve yalnız çözümsüzlük üretir. Artık Vatan Partisi. Başı dik ve onurlu bir Türkiye için değerli Keşanlıların oylarına talibiz”

İl Başkanı Hasan Ateş’in konuşmasının ardından Edirne 1 sıra Milletvekili adayı Şükrü Özer, 2. Sıra adayı Celil Levent Özcan ve 3. Sıra adayı Fatma Müzeyyen Oktay’ın kısa özgeçmişleri okundu.

KANDİL’E BEYAZ BAYRAK DİKECEĞİZ

 Daha sonra söz alan Özer, şöyle dedi: “Türkiye 7 Haziran’da çıkmazlar içerisinde kaldı. Ancak çözümsüz değiliz. Çözüm vatan partisindedir. Bölücü terör örgütüne son vereceğiz. Kandil’e beyaz bayrak çektireceğiz. Üretim ekonomisine mecburuz. Atıl fabrikalarımızı tekrar hayata geçirerek işsimize iş sağlayarak ekonomimize canlılık getireceğiz. Başı dik bir Türkiye olacağız. Halkçılık derken, halkımıza devletin temel hizmetlerinde ücretsiz hizmet sağlanacak. Köy enstitülerini günümüzün koşullarına göre yeniden hayata geçireceğiz. O mucizevî günlere tekrar döneceğiz. Mucize Türkiye’yi tekrar yaratacağız.”

ÖZCAN: VATANDAŞA HİZMET İÇİN ADAY OLDUM

 Toplantı 2.sıra adayı Özcan’ın konuşmasıyla sürdü. Celil Levent Özcan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Tek amacım; bağımsız, demokratik, laik, Atatürk ilkelerine bağlı ve teröre taviz vermeyen bir ülkede yaşamak. Çocuklarımın geleceğinden endişe etmemek. Bunun için en uygun parti Vatan Partisi. Vatan Partisi’nde vatandaşlarıma hizmet etmek için aday oldum. Hepimize başarılar diliyorum.”

OKTAY: VATANI SAVUNAN TEK PARTİ VATAN PARTİSİ

 Toplantıda son olarak konuşan Fatma Müzeyyen Oktay, şunları söyledi: “Köy enstitülü öğretmenlerden eğitim aldık. Onlar bize cumhuriyetin değerini ve Atatürk’ün ilkelerini yerleştirdiler. Gün geldi Cumhuriyet’in değerleri değişmeye başladı. Vatanı savunan tek parti olan Vatan saflarında iş başı yaptım. Götürebildiğim kadar götüreceğim.”