İki penaltıdan birini gole çevirmeyi başaran Keşanspor, 3 puanın sahibi oldu

Keşanspor-Yenibosnaspor: 1-0

 

 

Sonay CAN

Türkiye Futbol Federasyonu BAL (Bölgesel Amatör Lig) 11. Grup’ta mücadele eden Keşanspor, dün kendi sahasında Yenibosnaspor’u 1-0 yenmeyi başardı.

Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan ve saat 14.30’da başlayan karşılaşmayı, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, iki takım yöneticileriyle birlikte izledi. Renktaş iki takımın uzun süre başa baş bir mücadele sürdürdüğü karşılaşmada, ev sahibi Keşanspor, kazandığı iki penaltıdan birini gole çevirerek üç puanın sahibi oldu.

Maçın hakem ve takım kadroları şöyle:

STAD: Keşan Belediyesi Atatürk Stadı.

HAKEMLER: Kadir Özgöde (Orta hakem) Gürcan Dönmez ve Aykut Çalışkan (Yan hakemler) Muzaffer Hoşsoy (Dördüncü hakem).



KEŞANSPOR:

Antrenör: S. Algun Erdem.

Kadro: Selim, Murat, Şahin, Rafet, Deniz Yusuf, Çetin, Kamil, Tahsin (Dk 77 Batuhan), Serhat, Kutluhan, Kadir (Dk. 46 Ozan).


YENİBOSNASPOR:

Antrenör: Recep Saat.

Kadro: Uğur Yiğit, Ersan, Taner, Uğur Uygun, Cem, Hasan, Ergin, Tunç (Dk 83 Mehmet), Sinan, Volkan Fırat (Dk. 77 Süleyman).


SARI KARTLAR: Dk. 10 Volkan, Dk. 51 Hasan, Dk. 81 Süleyman, Dk. 90 Cem, (Yenibosnaspor), Dk. 90 Kamil (Keşanspor)

GOL: Dk. 90 Kamil – penaltıdan- (Keşanspor).

Maçtan notlar:

Karşılaşmaya Keşanspor’un vuruşuyla başladı. İlk yarıda her iki takım da cılız ataklarla sonuca gitmeye çalışsa da karşılaşma ortasaha mücadelesi şeklinde geçti. Keşanspor, yan toplarla sonuca gitmek isterken, rakip Yenibosnaspor’un atakları ise Kaleci Selim’in kurtarışlarıyla etkisiz kaldı. İkinci yarıda daha atak ve galibiyet için istekli olan takım Keşanspor’du. Temsilcimiz Keşanspor, Kamil’le rakip ceza sahasında tehlikeli olurken, iki tane yüzdelik gol pozisyonundan yararlanamadı. Kamil, ne kadar hırslı ve başarı için çabaladıysa, kaptan Kutluhan ise o kadar kötüydü. İlk haftada kırmızı kartla tanışan kaptan, bu maçta da takımını organize edemedi. Maçın 47. dakikasında kazanılan ilk penaltıyı kaçıran Kutluhan, takımını mutlak bir erken golden etti. Maçın sonlarına doğru ataklarını hızlandıran Keşanspor, Kamil’le kazandığı penaltı vuruşunu, yine aynı futbolcuyla gole çevirmeyi başardı ve sahadan 1-0 galip ayrılmayı başardı. Gol sevincini abartan Keşansporlu futbolcular, Kamil’in ardından tribünlere çıkınca, başarılı futbolcu sarı kart gördü. Keşansporlu futbolcuların sevinci maçtan sonra da sürdü. Sahanın ortasında oyun havalarından güzel bir potburi sunan futbolcuların sevincine karşın, antrenör S. Algun Erdem ise uzun süre gözyaşlarını tutamadı. Keşanspor’un sevincine katılan Mehmet Özcan da maç sonunda soyunma odasına giderek, futbolculara başarılar diledi ve destek sözü verdi.