Keşanspor Antrenörü Algun Erdem, ilk kez katıldığı basın toplantısında iddialı konuştu:

“Keşanspor futbolcusu hiçbir maçta sahadan başı eğik çıkmayacak”

Keşanspor’un Cuma günleri yapılan haftalık basın toplantısına dün ilk kez katılan Antrenör Algun Erdem, yaptığı açıklamada takımın her geçen gün daha da iyiye gitmekte olduğunu belirterek, “Keşanspor futbolcusu deplasmanda olsun kendi evinde oynasın sahada göstereceği performansla hiçbir maçta sahadan başı eğik bir şekilde çıkmayacaktır” dedi.

Eski Adliye Binası’nda bulunan Kulüp Lokali'nde gerçekleştirilen ve saat 14.30 sıralarında başlayan toplantıya; Keşanspor Basın Sözcüsü Oya Pınar, Genel kaptanlar Nejat Çabuk, Ayhan Özkaynak ve ilk kez Antrenör Algun Erdem katıldı.

PINAR: YARDIM VE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Toplantıda ilk olarak Basın Sözcüsü Oya Pınar konuştu. Keşanspor’un zorlu bir lig mücadelesine girdiğini ve ilçemizdeki tüm işadamlarının, kamu kurum kuruluş ve sivil toplum kuruluşları ile taraftarların maddi manevi desteğine ihtiyacı olduğunu kaydeden Pınar, bugüne kadar yaptıkları yardımlardan dolayı, CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan’a, Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a, Mercan Şirketler Grubu adına Tolga Mercan’a, Hamdi Saltık’a ve isimlerini sayamadıkları çok sayıda firma ve işletme sahibine çok teşekkür ettiklerini ifade etti. Pınar, Keşanspor’a yardım ve desteklerin her geçen hafta artarak büyümesini beklediklerini de belirterek, taraftar ve tüm Keşanlıları yarın oynanacak Yenibosnaspor maçına davet etti.

REKLAM AFİŞLERİ İÇİN TALEP BEKLİYORUZ

Pınar, Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’na sezonluk bin lira bedelle konulmasını planladıkları 3x1 metre ebatındaki reklam afişleri için firmalardan talep beklediklerini de hatırlattı. Pınar açıklamasının sonunda geçen hafta Edirnespor deplasmanına gelen ve takımlarını destekleyen Keşanspor taraftarlarına da teşekkür ederek, “Bizim 80 kadar taraftarımız yaptıkları tezerruat ile Edirnespor’un bin 500 kişiyi bulan taraftar topluluğunu susturdu. Hepsine bu konuda da çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Pınar’ın ardından söz alan Keşanspor Antrenörü Algun Erdem ise takımın genel durumu hakkında bilgi verdi ve geçen hafta oynanan Edirnespor maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu.

ERDEM: MOTİVASYON ÇALIŞMALARINA AĞIRLIK VERDİK

Konuşmasına, Keşanspor’a sezonun başlamasına çok az bir süre kala geldiğini ve bu nedenle şu an için oluşturulan takıma bir müdahalesinin mümkün olmadığına dikkat çekerek başlayan Erdem, Bu nedenle yapılacak transferlerle benim takıma pek müdahale etme şansım olmadı. Takımın teknik ve fiziksel yapısından çok, motivasyon çalışmaları yaptık” dedi.

Keşanspor forması giyen futbolcuların, ister deplasmanda olsun ister kendi sahasında her zaman taşıdıkları formanın ve armanın hakkını vereceklerini ve ortaya koydukları mücadele ile hangi sonucu alırlarsa alsınlar sahadan başı eğik bir şekilde ayrılmayacaklarını da kaydeden Erdem, “Takımımız şu an için her geçen çok daha iyi duruma gelmekte ve her geçen gün biraz daha iyi olacağına inanıyoruz. Sahada en iyi ve mücadeleyi gösterip bu sıralarda elde ettiğimiz pozisyonları değerlendirmeye çalışıyoruz. Keşanspor futbolcusu birinci, kinci hafta gösterdiği performans neyse ligin son haftasına kadar aynı performansı gösterecektir” diye konuştu.

İLK 4 HAFTAKİ RAKİPLERİMİZ ZORLU

Fikstür gereği ligin ilk 4 haftasında maddi anlamda çok yüksel bedellerle kurulmuş takımlarla oynayacaklarını ve geçen hafta oynadıkları Edirnespor’un 2 milyon, bu haftaki rakipleri Yenibosnaspor’un 1,5 milyon değerinde olduklarını belirten Erdem,Bu karşılaşmalardan sonra rakiplerimiz bizim ayarımızda olan takımlar. Biz de Keşanspor olarak ilk kez tam takım olarak sahaya Babaeskispor maçı ile çıkacağız. Biz iyi bir takımız. Ligde alacağımız sonuçlar kimseye şaşırtıcı gelmesin. Çünkü çok şaşıracaklar” şeklinde konuştu.

LİG’İN EN GENÇ TAKIMIYIZ

Keşanspor’un grubunun en geç takımlarından biri olduğunu ve yaş ortalamalarının 21,7 olduğunu da ifade Erdem, takımda şu an için 2 kontenjan hakkını kullandıklarını ve üçüncü kontenjan hakkını kullanmak için transfer görüşmeleri yürüttükleri yani bir isim olduğunu da bildirdi.  Sahaya sürdüğü futbolcularına sinirlerine hakim olmaları konusunda uyarılarda bulunduğunu da söyleyen Erdem, oynanan iki maçın birinde 37 dakika diğerinde de tam 50 dakika 10 kişi oynayarak mücadele etmek zorunda kaldıklarının altını çizdi. Erdem, “Hırslı olacağız ama hırsımız futbol kural kitabının dışına çıkmamalı” şeklinde konuştu.

Erdem, son olarak Pazar günü oynanacak Yenibosnaspor maçına tüm Keşanlıları kamu kurum kuruluş yöneticilerini de davet ederek, “Bizim futbolcularımız sahada desteklendiklerinde her zaman en iyi sonucu alacak güçte. Herkesi Pazar günkü maçımıza bekliyoruz” dedi.