AYŞİN SEÇİL GEZER

Dün düzenlenen basın toplantısına; Keşan Anafartalar Veteranlar Takımı Başkanı Taner Karatepe ile Teknik Direktörler Hasan Kosa, Erol Öngün ve takım oyuncusu Tugay Yalçınkaya katıldı. 

Toplantıda ilk olarak konuşan Başkan Karatepe, şunları söyledi: “2 yıldır Veteranlar liginde mücadele ediyoruz. Bize destek olanlarla birlikte başarı çıtasını yükselttiğimizi düşünüyorum. İlk yılımızda 13 puan topladığımız sezonda play-off oynamıştık, bu yıl 20 puan ile sezonu kapatıyoruz. Yine play-off oynamaya hak kazandık. Keşan’ımızı en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Bu bağlamda da öncelikle Erol Hocam ile Hasan Hocama ve bütün takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Güzel bir ekip olduk, sadece futbol takımı olmadık, sosyal aktivitelerin içinde de bulunduk. Önümüzdeki sezon hedefimiz öncelikle play-offlarda Keşan’ı iyi bir şekilde temsil etmek daha sonra da önümüzdeki sezonun hazırlıklarına başlayacağız. Hedefimiz Keşan’a şampiyonluk getirmek olacak. 6-7-8 Nisan 2018 tarihinde Edirne’de play-off maçlarımız başlayacak. Rakibimiz Tekirdağ Dost Spor, sonraki aşamalarda da Türkiye elemelerine kadar gidebiliyoruz.”

BAŞARININ MUTLULUĞUNU YAŞAYACAĞIZ

Keşan’a şampiyonluk getirmek istediklerini ifade eden Öngün ise, “Güzel olan 40 yaş üzeri insanların spor yapıyor olması, bir araya toplanması, bir amaç uğrunda mücadele etmesi. Biz de iki yıldır Anafartalar Veteranlar olarak arkadaşlığın, mücadele ruhunun ön plana çıktığı bir ortam yaşadık. Takımımızdaki futbolcu arkadaşlarımız diğer takımlarda olduğu gibi profesyonel futbolcu değil, amatör oynamış arkadaşlarımız bir elin parmakları kadar ama spora ve futbola aç, arkadaşlığı ve dostluğu seven, ekip ruhunu seven arkadaşlardan oluşuyor. Eksiksiz, tam kadro gittiğimiz tüm maçlarda en kuvvetli rakibimize meydan okuduk, puan aldık. Tüm maçlara tam kadro çıkabilmiş olsaydık en az 30 puan toplardık inancındayım. Play-offlara tam kadro gideceğiz, Türkiye şampiyonu olmuş bir takım olan Tekirdağ Dost Spor ile oynayacağız ama ezileceğimizi düşünmüyorum. İyi maçlar çıkardık, iyi maçlar çıkarmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki dönem daha iyi bir yapılanmayla hem sporun güzelliğini hem de başarının mutluluğunu yaşayacağız. Keşan’a şampiyonluk getirmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

HİÇBİR MAÇ OYNANMADAN KAZANILMAZ

Öngün’ün ardından konuşan Kosa, sezon ile ilgili şunları kaydetti: “Geçen yıl ligi 13 puan ile tamamladık. Bu yıl üzerine katarak geliyoruz. Daha iyi de olabiliriz. Play-offlarda rakibimiz güçlü ama bu demek değildir ki onlar kazanacak. Kağıt üzerinde onlar favori olabilir ama hiçbir maç oynanmadan kazanılmaz. Bizim hedefimiz play-offlarda başarılı olmak, turu geçmek, daha yukarılara gitmek. Şimdiden takıma başarılar diliyorum.” 

ÖRNEK OLDUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM

Toplantıda son olarak konuşan Kaya, “Hazırlıklarımız oluyor, idmanlarımız oluyor. İdmanlarımıza dışarıdan birçok insan gelip katılıyor, bizimle birlikte spor yapıyor. Çocuklarımız geliyor, bize katılıyorlar. Takımı kurduktan sonra sporla ilgili ve başka aktiviteler de olsa hep beraber yapıyoruz. Bizle birlikte olan insanlara da örnek olduğumuzu düşünüyorum.” dedi.