Keşan Anafartalarspor yönetimi tarafından, dün düzenlenen basın toplantısında konuşan Kulüp Başkanı Salih Kirezci, Keşan Anafartalarspor’u hala Keşan’a kabul ettiremediklerini söyleyerek, Keşanspor’a gösterilen desteğin, Keşan Anafartalarspor’a gösterilmediğine şahit olduklarını belirtti.

Saat 14.00 sıralarında, kulüp binası bulunmadığı için Keşan Ortopedik Engelliler Derneği Çocuk Parkı’nda başlayan basın toplantısına; Kirezci’nin yanı sıra, Başkan Yardımcıları Raşit Değirmenci, Mustafa Ak, Bekir Yalçın, Kulüp Müdürü Taner Karatepe ve Alt Yapı Sorumlusu Hasan Oyman katıldı.

DESTEK GELMEDEN BAŞARI DA GELMEZ

Toplantıda ilk olarak söz alan Salih Kirezci, geçen hafta oynanan Kocaelispor karşısında alınan 1 puana değinerek, güçlü rakipleri karşısında alınan 1 puanın başarı olduğunu söyledi. Kocaelispor’un stadında oynamanın dahi gurur verici olduğunu ifade eden Kirezci, tüm takıma teşekkür ederek, Keşan Anafartalarspor’un en zor grupta mücadele ettiğini kaydetti. Rakiplerinin maddi anlamda oldukça güçlü olduğunu vurgulayan Salih Kirezci, Keşan Anafartalarspor’a destek amacıyla bastırılan kombine biletlere de değinerek, “Biletlerimizi bastırdık ve dağıtımına başladık. Şu anda isteyen olsa da yetersiz kalıyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal paylaşım sitemdeki hesabımdan bazı sitemlerde bulundum. Bu sitemlerimi yadırgayan da oldu, tebrik eden de oldu. Keşan’da, Keşanspor ve Keşan Anafartalarspor olarak iki takım var. Fakat Keşan Anafartalarspor’u Keşan’a bir türlü kabul ettiremedik. Bu anlamda, bir çifte standart var. Keşanspor’a gösterilen desteğin, bize gösterilmediğine şahit oluyoruz. Bizim, yönetim ve teknik kadro olarak gösterdiğimiz özverimiz ortada. Ligin ilk karşılaşmasını oynamamıza rağmen, yönetim olarak cebimizden ciddi harcamalar yaptık. Faka bu harcamalar ne kadar devam eder bilemiyoruz. Bu harcamalar bir yerde tıkanacaktır. Şu anda başarı ile başladık. Ancak destek gelmeden başarının da gelemeyeceği biliniyor. Keşan Anafartalarspor’a destek verenler sıkıştırılıyor. Takıma destek olarak, maçlarımızı izlemeye gelen taraftarlarımıza da 5’er TL’den bilet satacağız. Bunun izinleri için gerekli görüşmelerde de bulunacağız. Pazar günü oynanacak Erokspor maçına tüm Keşan halkını davet ediyoruz.” dedi.

Daha sonra söz alan Alt Yapı Sorumlusu Hasan Oyman, genç takımların çalışmalarının başladığını bildirerek, Keşan Anafartalarspor bireyi olmak isteyen genç yetenekleri davet etti. Karatepe ise kombine kartların çok yüksek meblağlara satılmadığını belirterek, şunları söyledi; “Esnafımızın şimdiden takdirini toplamaya başladık. Tüm esnafımıza gösterdikleri teveccüh nedeniyle teşekkür ederiz. Herkesin maddi ya da manevi desteğini bekliyoruz. Başarıların gelmesi için insanların bizlere destek olması gerekiyor.”