BAL (Bölgesel Amatör Ligi) 11. Grup’ta mücadele eden Keşan Anafartalarspor, dün Edirnespor GK karşında etkili bir oyun ortaya koyarak sahadan 1 puan ile ayrılmasını bildi.

GÜZEL FUTBOLU GOL İLE SÜSLEYEMEDİLER

Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi Vize sınavları nedeniyle, dün saat 14.00’de 25 Kasım Stadı’nda oynanan karşılaşmada, iki takım da öne geçebilecek pozisyonlar elde etti. Bu pozisyonları gol ile sonuçlandıramayan Keşan Anafartalarspor ve Edirnespor GK, karşılaşmadan 0-0 beraberlikle ayrıldı. Bu sonuç ile Keşan Anafartalarspor, puanını 4’e çıkartırken, hasret kaldığı galibiyete yine ulaşamadı.


Keşanspor uzatmalarda güldü:2-1

Edirne Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Keşanspor, geçen Pazar günü kendi sahasında oynadığı Osmanlıspor karşılaşmasında, oyuna sonradan giren Salim’in attığı 2 golle 3 puanı kaptı.

Saat 14.00’de, Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda başlayan karşılaşmayı, iki takımın yöneticileri taraftarlar izledi. Zafer Çimen, Ramazan Ellibir ve Berkay Erdin hakem triyosu yönettiği karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

3 PUANI SALİM’İN GOLLERİ GETİRDİ

 Karşılaşmanın 47. Dakikasında yakaladığı pozisyonu Caner ile gole çeviren Osmanlıspor, 1-0 öne geçti. Bu golden sonra baskısını arttıran Keşanspor, oyuna sonradan giren Salim’in 51. dakikada attığı gol ile durumu 1-1 yaptı. Bu dakikadan sonra rakip kaleye yüklenmeye başlayan Keşanspor, aradığı golü bir türlü bulamadı. “Maç böyle bitecek” derken, Keşanspor 90. dakikada kaleyi çapraz gören bir yerden serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Salim, direk kaleye gönderdiği topu ağlarla buluşturdu. Karşılaşmada başka gol olmayınca, Keşanspor, Osmanlıspor’u yenerek 3 puanın sahibi oldu.