Keşan Anafartalarspor Basın Sözcüsü Taner Karatepe ve Teknik Direktör Serkan Bayraktar tarafından, dün yapılan basın toplantısında, iki futbolcuyla daha anlaşmaya varıldığı açıklandı.

 

ŞAMPİYONLUĞUN EN GÜÇLÜ ADAYIYIZ

Saat 12.00 sıralarında başlayan basın toplantısına, Karatepe ve Bayraktar’ın yanısıra, anlaşmaya varılan futbolcular Kıvanç Kasap ve Mehmet Kaya da katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan Karatepe, transferlere kaldıkları yerden devam ettiklerini dile getirerek, Teknik Direktör Serkan Bayraktar’ın raporu doğrultusunda yapılan transferde, yeni sezonda Kasap ve Kaya’nın da kırmızı-beyazlı formayı giyeceğini söyledi. İki oyuncunun da futbol becerisi ve karakteristik özellikleri ile Anafartalarspor’a yakıştığını belirten Karatepe, “Bu özellikleri nedeniyle kendileri ile irtibata geçtik ve Keşan Anafartalarspor formasını giymeleri için anlaşmaya vardık. İki oyuncumuzun da geçtiğimiz sezon gösterdikleri başarılı grafiği, burada da göstereceklerinden şüphem yok. Önümüzdeki sezon Edirne Süper Amatör Lig’de şampiyonluğun en güçlü adayı biziz” dedi.

 

 BAYRAKTAR: İKİSİNİ DE TANIYORUM

 

Daha sonra söz alan Serkan Bayraktar, iki oyuncuyla da daha önce çalışma fırsatı bulduğunu dile getirerek, “Kıvanç arkadaşımız geçtiğimiz sezon Keşanspor forması giymişti. Mehmet ise Zeytinburnuspor’da oynadı. Bu oyuncularımızdan Kıvanç stoper, Mehmet ise solbek mevkiinde oynuyor. Takımda birkaç yere daha takviye yaparak eksikliklerimizi gidereceğiz ve çalışmalarımıza başlamak için planlama yapacağız.” şeklinde konuştu. 

 MUTLUYUZ, ŞAMPİYONLUK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Son olarak söz alan Kasap ve Kaya, Keşan Anafartalarspor’a geldikleri için mutlu olduklarını dile getirerek, yeni sezonda, şampiyonluk için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışacaklarını söylediler.