Anafartalarspor kulüp yönetiminin dün düzenlediği basın toplantısında,  yeni başkanın Sadi Kuru olduğunu açıklandı.

Geçen sezon, Edirne Süper Amatör Ligi'nde hedeflediği şampiyonluktan uzak kalan Keşan Anafartalarspor Kulübü'nde başkanlığın el değiştirdiği yönündeki söylentiler nedeniyle, kulüp yönetimi basın toplantısı düzenledi. Anafartalarspor başkanlığını devreden Salih Kirezci ile yeni Başkan Sadi Kuru, yöneticiler Murat Arhatır, Sonay Gündoğdu ve Serkan Çayır'ın katıldığı basın toplantısında konuyla ilgili süreç kamuoyuyla paylaşıldı.

YÖNETİM OLARAK DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK

Toplantıda söz alan ve başkan değişikliğini doğrulayan Salih Kirezci, işlerinin yoğunluğu nedeniyle yönetim olarak Sadi Kuru'nun başkan olması yönünde karar aldıklarını söyledi. Bunun bir görev değişikliği olduğunu vurgulayan Kirezci, “Sadi Kuru başkanımıza görevinde başarılar dilerim. Kuşkusuz yönetim olarak desteğimiz devam edecek.” diye konuştu.

ANAFARTALARSPOR'UN İYİ YERLERE GELMESİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Sadi Kuru ise kendisine verilen başkanlık görevini layıkıyla yerine getireceğini söyleyerek, “Yönetim Kurulu arkadaşlarım ve taraftarımızın desteği ile Anafartalarspor'un iyi yerlere gelmesi için çalışacağız. Salih Kirezci başkanımıza şimdiye kadar verdiği emekten dolayı teşekkür ederiz. Salih Kirezci ve Murat Arhatır Başkan Yardımcısı olarak görev yapacaklar.” dedi.