Keşan Anafartalarspor Kulübü, Başkanı Salih Kirezci, Basın Sözcüsü Taner Karatepe ve Teknik Direktör Serkan Bayraktar dün düzenledikleri haftalık basın toplantısında, 4-0 galibiyetle sonuçlanan Edirnespor maçının değerlendirmesini yapıp pazar günü oynanacak Tuncaspor karşılaşması hakkında bilgi verdiler.

KİREZCİ: HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Toplantının açış konuşmasını yapan Başkan Kirezci, ligdeki ilk maçlarında 4-0 gibi net bir galibiyet aldıklarını belirterek, şöyle konuştu:“Bu nedenle teknik heyet ve futbolcularımı tebrik ediyorum. Bu takımla hedefimiz şampiyonluk. Zorlu bir deplasmanda bu skoru aldığımıza göre iddiamızda haklıyız. Keşan halkının desteği ile daha güzel yerlere geleceğiz. Öte yandan maç dönüşü pazar günü çirkin bir olay yaşadık. Malzeme odamıza saldırılar oldu. Herhangi bir hırsızlık yok ama malzemelerimiz zarar görmüş. Bu olayı kınıyoruz, bu spora yapılmış bir saldırıdır.”

KARATEPE: TÜM KEŞANLILARI PAZAR GÜNKÜ MAÇIMIZA BEKLİYORUZ

Basın Sözcüsü Karatepe de Edirnespor deplasmanında çok iyi ağırlandıklarını ifade ederek, “Futbol oynamaya çalışan bir takımız. Bu haftaki maçımıza tüm Keşanlıları davet ediyoruz. Ayrıca daha önce futbol oynamış 50-60 yaşlarındaki ağabeylerimizi de maça davet ediyoruz. Keşan’daki taraftarlarımız bize destek verecektir. Tüm Keşanlıları pazar günü oynanacak maçımıza bekliyoruz” dedi.

Açıklamasında, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a takıma verdiği desteklerden ötürü teşekkür eden Teknik Direktör Serkan Bayraktar, Edirnespor galibiyetini değerlendirdi. Bayraktar, “Maça iyi başladık. Bazen oyundan kopmalar oldu. İlk haftalarda bunun olması normal. Tecrübeli oyuncularımızın farkı burada ortaya çıktı. Maçta şanssız sakatlıklar yaşadık. Ancak oyuna sonradan giren arkadaşlarımızın katkı sağlaması çok güzeldi. Sonradan giren iki arkadaşımız gol attı. Sistem takımıyız ve takım oyunu oynamaya çalışıyoruz. Şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu göstermek istiyoruz. Elimizden geleni yapacağımızı düşünüyorum. Futbolcularımız gönüllerinle oynuyor” diye konuştu.

KİREZCİ: BU AİLEYİ KİMSE DAĞITAMAZ

Daha sonra tekrar söz alan Salih Kirezci, Serkan Bayraktar’ın göreve gelmesiyle takımın bir ivme kazandığının altını çizerek, “Güzel bir takım kurduk. Anafartalarspor olarak 40 kişilik bir aileyiz. Gönüllü bir ekibiz. Maddiyat, ikinci planda. Parayla kurulmuş bir ekip değiliz. Bu aileyi kimse dağıtamaz. Bu takım şampiyonluğun en büyük adayı” dedi.