AYŞİN SEÇİL GEZER

Saat 11.30’da başlayan toplantıya; CHP Keşan İlçe Başkan Vekili Hasan Çıkıkçı, CHP Keşan Gençlik Kolları Başkanı Emre Şevik, CHP Spor İlçe Kurulu Başkanı Şeref Aldanmaz, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı, CHP Spor Üst Kurulu Danışma Meclisi ve CHP Keşan Spor İlçe Kurulu Üyesi Cengizhan Aktan, CHP Spor Üst Kurulu ve CHP Spor İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan Demir ile CHP Spor Kurulu Yönetim Kurulu Üyeleri; Erhan Engin, Ayşe Şen ve Ali Güler katıldılar.

 Burada ilk olarak konuşan Demir, CHP Spor Kurulu olarak, 17 Mayıs 2018 Perşembe günü Ankara’da CHP Spor Üst Kurulu’nca düzenlenen törene Keşan’dan bir grup sporcu ve CHP Spor Kurulu üyeleri ile birlikte katıldıklarını ve Keşan’ı temsil ettiklerini belirterek sözü CHP Keşan İlçe Başkan Vekili Hasan Çıkıkçı’ya verdi.

Çıkıkçı da, “CHP Spor Üst Kurulu’nca Ankara’da düzenlenen Gençlik Buluşması’na CHP Keşan Spor İlçe Kurulu üyeleri ile Keşanlı sporcularımız Anıtkabir’deki törene katılarak Keşan’ı en iyi şekilde temsil ettiler. Şimdi arkadaşlarımız bu ziyaret ile ilgili hem sizleri hem de bizleri bilgilendirecekler. Bizler de kendilerine ve toplantımıza katılan basın mensuplarımıza teşekkür ediyor ve bu vesile ile 19  Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı da kutluyorum” dedi.

3 BİN GENCİMİZ MUHTEŞEM TÖRENLE ATAMIZA SAYGILARIMIZI SUNDULAR

Hasan Çıkıkçı’nın ardından söz alan Aldanmaz, şu ifadeleri kullandı: “CHP Spor Üst Kurulu tarafından düzenlenen sporcu gençlerin Anıtkabir Buluşması etkinliğine katılarak Keşan’ı temsil ettik. 17 Mayıs 2018 Perşembe günü, Ankara’da CHP Spor Üst Kurulu tarafından düzenlenen Anıtkabir ziyaretine Keşan’dan katılan sporcu çocuklarımızla beraber bu tarihi ana ve gençlerin Türkiye buluşmasına tanıklık yaptık. Keşan’dan Keşan Belediyesi Yaz Okulu Sporcuları, 1923 Keşan Gençlik ve SARDOS temsilcilerinin katılımıyla 16 Mayıs Çarşamba günü akşamı Ankara’ya hareket ettik. 17 Mayıs 2018 Perşembe günü Ankara’da gördüğümüz manzara bizleri gerçekten duygulandırdı. Türkiye’nin çeşitli noktalarından gelen yaklaşık 3 bin gencimiz Anıtkabir’de buluşarak muhteşem törenle Atamıza saygılarımızı sundular. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Spor Kurulu Başkanı Sayın Mehmet Akif Hamzaçebi, katılan tüm konuklarla tek tek ilgilenerek bu organizasyona verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. Kendisi ile görüşme fırsatı bulduğumuz ve kendisinin ortaokulu Keşan’da okumasından dolayı Keşan’ın kendi hayatında önemli bir yeri olduğunu belirten Sayın Hamzaçebi, başta Keşan Belediye Başkanımız Operatör Doktor Mehmet Özcan olmak üzere tüm Keşanlılara selam ve saygılarını sundu. Daha sonra çocuklarımız Anıtkabir’i ziyaret ederek o muhteşem ortama tarihi tanıklık ettiler. Keşan’da bu organizasyona destek olan Keşan Belediyesi Yaz Okulu sporcularımıza, 1923 Keşan Gençlik takımına ve SARDOS Temsilcileri ile Keşan’da tüm sporculara ve kulüplere her zaman destek veren Keşan Belediye Başkanımız Operatör Doktor Sayın Mehmet Özcan’a da tüm spor camiası adına teşekkürlerimi iletiyorum. Ayrıca CHP Spor Kurulu Üst Yönetim Kurulu ve CHP Keşan ilçe Spor Kurulu Üyesi Erdoğan Demir ile CHP Spor Kurulu Danışma Meclisi ve CHP Keşan İlçe Spor Kurulu Üyesi Cengizhan Aktan’a da bu konuda üstün çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

CHP GENEL MERKEZİ SPORA YÖN VERMEK İÇİN BU TÜR BİR ÇALIŞMA BAŞLATTI

Aldanmaz’dan sonra söz alan Aktan da, “CHP Genel Merkezi Türkiye’deki spora yön vermek için bu tür bir çalışma başlattı. Ben de başından bu yana Keşan Belediyesi’ni temsilen bu çalışmaların içersinde yer alıyorum. Partimizin gençlerimizin spora önemini arttırmak için yaptığı bu çalışmalar takdire şayandır. Çalışmalar hızla devam edecektir.” dedi.