Keşanspor 1959’un haftalık değerlendirme toplantısı yapıldı. Dün saat 11’de başlayan toplantıya Keşanspor 1959 Teknik Direktörü Fatih Anlar ve futbolcu Muhammed Saltık katıldı. Anlar, geçen hafta oynanan 18 Kasım Kurtuluşspor mücadelesini değerlendirdi.

Toplantıda ilk olarak konuşan ve mücadelede ilk yarının ortada geçtiğini belirten Fatih Anlar, “Kazandığımız takdirde üst sıralarda kendimize iyi bir yer edinecektik. Kaybetseydik de şu an ligin orta sıraları için mücadele ediyor olacaktık. İleriki dönemlerde de sıralamamızı belirleyecek bir maç oldu. Maçın içinde gitgeller oldu. Özellikle ikinci yarıda baskı kurarak rakibin yarı sahamıza gelmesini engellemeye çalıştık. Futbolcularımız bu maçta taktiksel olarak üzerine düşeni yaptılar. Ön bölgede baskı yaparak rakibin oyun düzenini bozmaya çalıştık. Maçın sonuna doğru gelen golle istediğimiz 3 puanı aldık.”  dedi.

İkinci yarı rakibe baskı kurduklarını ifade eden başarılı teknik adam şunları söyledi: “Genel olarak ilk yarı ortada geçen bir maç oldu. İkinci yarı ise üstün oynadık. 3 Puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Bizim için önemli bir maçtı. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Dsispor maçına daha iyi odaklanarak çalışmaya devam edeceğiz.”

Hafta içinde bu karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını dile getiren futbolcu Muhammet Saltık, “Hocamızın da söylediği gibi bizim için önemli maçtı. Kazanmamız şarttı. Hafta içinde çok iyi çalıştık. Çıktık ve oynadık. Hak eden tarafın biz olduğunu düşünüyorum.” şeklinde konuştu.