Keşan Anafartalarspor Kulübü yönetiminin bir süre önce düzenlediği basın toplantısında “Anlaşmaya vardık” dediği Arda Tosun’un Uzunköprüspor ile anlaşmaya yakın olduğunun öğrenilmesi kafaları karıştırdı.

Keşan Anafartalarspor’da geçtiğimiz sezon başarılı bir sezon geçiren orta saha oyuncusu Arda Tosun, bir süre önce Keşan Anafartalarspor yönetimi ile görüştüğü ve anlaşmaya varıldığı açıklanmıştı. Fakat bu açıklamanın ardından bazı gelişmeler yaşandığı ve Tosun’a başka bir kulübün talip olduğu öğrenildi.

 Anafartalarspor yönetimi ile Arda Tosun arasında yaşanan gelişmeler ile ilgili olarak herhangi bir bilgi verilmezken, Tosun ile yakından ilgilenen kulübün Uzunköprüspor olduğu ve anlaşmanın an meselesi olduğu da edinilen bilgiler arasında. Tüm bu gelişmelerin ardından, Arda Tosun ile Anafartalarspor arasında ne gibi bir sorun yaşanmış olabileceği merak edilmeye başlandı. Bu gelişmeler, taraftarlar arasında “Yönetim daha önce geçen sezon kadroda yer alan oyuncular ile yola devam edeceklerini açıklamışlardı. Bu ne çabuk unutuldu.” eleştirilerini yapmaya başladı bile.