Sonay CAN

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Play Out maçı galibi Keşan Anafartalarspor, zaferini dün, Keşan Tekel Meydanı’nda kutladı.

Saat 18.50 sıralarında Keşan’a ulaşan Anafartalarspor kafilesi, Tekel Meydanı’nda taraftarlarıyla buluştu ve kutlama bir şölen havasına büründü. Tekel Meydanı’nda kısa süreli olarak trafiğin tıkanmasına yol açan sevinç gösterilerinde, halaylar çekildi, göbekler atıldı. Futbolcularla, teknik heyetin, taraftarla bütünleştiği etkinlik sırasında Tekel Meydanı’nda vatandaşlara baklava dağıtıldı. Eğlencenin ardından, Anafartalarspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kirezci, Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Taner Karatepe, Antrenör Serkan Bayraktar ve takım kaptanı Rıfat Aras,  basın mensuplarına uygu ve düşüncelerini şöyle açıkladı:




KİREZCİ: TARİH YAZDIK!

“Gördüğünüz gibi müthiş bir coşku içindeyiz. Bugünkü başarının sinyallerini zaten bütün yıl boyunca vermiştik. Şimdi bu son olarak Keşanspor’la oynadığımız BAL’a yükselme maçını da kazandık. 1-0 yenerek, Anafartalarspor açısından tarih yazdık. Bu durum aynı zamanda Keşanspor için de bir tarihtir. Çok mutluyuz. Çok heyecanlıyız.”


KARATEPE: HEDEF DAHA DA BÜYÜYECEK

“Anafartalarsporlu fubolcular bugün, enerjilerinin iki katı mücadele ettiler. Hafta başında yaptığımız açıklamalarda, karakterimizi ortaya koyacağımızı söylemiştik. Gerçekten de öyle oldu. Keşanspor’a hiç pozisyon vermeden, defalarca pozisyona girerek, maçı kazandık. Bu galibiyet futbolcularımıza, analarının ak sütü gibi helal olsun. Bundan sonra hedef daha da büyüyecek.”


BAYRAKTAR: BU MAÇIN BENİM İÇİN AYRI BİR YERİ VARDI

“Öncelikle sezon başında kısıtlı ama iyi bir kadro kurduk. Bunun da semeresini kısa sürede gördük. Şampiyonluğa çok erken ulaştık. Namağlup şampiyonluğun ardından şimdi de BAL’a çıktık. Oyuncularım yürekten oynadılar. Kendilerini yürekten kutluyorum. Çoğunluğu Keşanlı gençlerden oluşuyor. Bizi mahçup etmediler. Bu maçın benim için de çok ayrı bir yeri vardı. Uzun süreden beri hizmet verdiğim Keşanspor’u yenmekten dolayı buruk bir mutluluk yaşıyorum. Ancak camiam adına çok sevinçliyim. 23 yıllık emeğimi verdiğim bir kulübe karşı oynadım ve kazandım. Keşan’a ve Keşan sporuna hayırlı olsun. Aynı zamanda Anneler Günü’nü de kutluyorum.”


ARAS: KEŞANLI FUTBOLCULARIN NELER YAPABİLECEĞİNİ KANITLADIK

“Maçta kırmızı kartlar vardı. Çünkü maçın atmosferi çok farklıydı. Futbolda olağan şeyler bunlar. Sonuçta biz de bir Keşan takımıyız. Sonuçta Keşan’ı temsil ettiğimiz için onurlu ve gururluyuz. Anafartalarspor tarihinde ilk kez BAL’da mücadele edecek. Keşan’a hayırlı uğurlu olsun. Biz Keşanlılar olarak, 2 yıl önce Keşanspor’u Edirne Süper Amatör Lig’ten BAL’a çıkardığımız sene, takım için çok fedakarlıklar yaptık ama bizi hep dışladılar. Dışarıdan aldıkları futbolcuları el üstünde tuttular biz de takımdan uzaklaşmak zorunda kaldık. Bugün, o günlerin mücadelesiydi. Keşanlı futbolcular olarak neler başarabileceğimizi kanıtladık.”

KUTLAMALAR ANAFARTALARSPOR PARKI’NDA SÜRDÜ

Açıklamaların ardından Anafartalarsporlu futbolcu ve yöneticiler, taraftarlarla birlikte kulüp binasının yakınındaki Anafartalarspor Parkı’na hareket ederek, kutlamalara kendi bölgelerinde devam etti.