Geçen sezon Bölgesel Bayanlar Voleybol Ligi’nde mücadele eden ve elde ettiği başarının ardından  3.Lig’e Terfi maçlarına katılan ancak grubunda 2.olarak final grubuna kalamayan Keşan Gençlik Voleybol takımı, 2013/2014 sezonunda Türkiye Bayanlar 3.Voleybol Ligi’nde mücadele edecek.

Konuyla ilgili olarak dün Keşan Belediyesi Hizmet Binası’nda bulunan Koçaklar Organizasyon bürosunda bir basın toplantısı düzenleyen Keşan Gençlik Kulübü Başkanı Tayfun Pekişçi,  “24 Temmuz’da federasyondan gelen bir yazı ile 3.Lig’e katılım hakkı kazandığımız bildirildi ve 2 gün içinde katılım payının gönderilmesi istendi. 26 Temmuz 2013 Cuma günü Türkiye Voleybol Federasyonu’na katılım bedeli olan 5 Bin lirayı hayırsever işadamımız Ahmet Yörük’ün desteği ile yatırdık. Önümüzdeki sezon takımımız 3. Lig’de mücadele edecek” dedi.

Açıklamasını federasyonun istediği 5 bin lira katılım payını veren işadamı Ahmet Yörük’e yardım ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederek sürdüren Pekişçi,  “Bu desteği Keşan’daki diğer işadamlarımızdan da bekliyoruz. İyi bir kadro kurup ilçemizi en güzel şekilde temsil etme amacındayız” diye konuştu.

Saat 13.30’da başlayan ve 20 dakika kadar süren toplantıya, Keşan Gençlik Kulübü yöneticileri Feyzullah Koçak, Erdoğan Demir, Harun Akkaya,  Sadun İrcan ve eski yöneticilerden Turgay Balcı’da katıldı.