HABER MERKEZİ

Baygül, maçlarda ambulans bulundurulmaması ile başlayan sıkıntıların Keşan’daki spor kulüplerinin bir çatı altında toplanarak bir spor komplesi kazandırılmasıyla kalıcı bir çözüm bulunabileceğini söyledi. Baygül’ün açıklaması şöyle:

“5 Şubat 2018 tarihinde İstanbul’da Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Sayın Ali Düşmez Bey’le yapmış olduğumuz görüşmede Amatör Kulüplerin sorunları ve sağlık hizmetlerinden faydalanamama ambulansın statlar da olmaması yaşadığımız acı bir olayı gündeme getirdiğimizde şaşkınlığını gizleyemedi. Akabinde Edirne Amatör kulüpleri Başkanı Sayın İbrahim Acar Bey’i arayarak görüş aldı. Buradaki amaç Keşan’daki spor kulüplerinin bir çatı altında toplayıp bir spor komplesi kazandırıp kalıcı bir çözüm bulmaktır.

Sayın belediye başkanımız Op. Dr. Mehmet Özcan’la daha önce görüştüğümüzde o da aynı fikri paylaştığını ve kalıcı bir çözümden yana olduğunu söyledi. Bizler yarın çocuklarımıza böyle bir tesis kazandırırsak kazanan Keşan’daki evlatlarımızdır. Bu da Keşan Belediyesi ve tam halkımızın destekleriyle oluşacak. Ayrıca bu zamana kadar Sayın Mehmet Özcan ve belediyemizin meclis ve encümen üyeleriyle birlikte tüm birimlere teşekkürü borç bilirim.”