Keşan SARDOS (Saros Doğa Sporları Topluluğu)  ve KEDOST (Keşan Doğa Sporları Topluluğu) bisiklet grupları 19 Ekim 2014  Pazar günü Kaletepe üzerinden  Seydiköy , Şükrüköy ve Malkara'nın Sarıpolat Köyü üçgeninde  bir bisiklet turu düzenledi. Sarp tepelerin üzerinden iniş ve çıkışları bol olan  parkurda, bisikletin yanı sıra gelecek faaliyetlerde kullanılmak üzere bir yürüyüş rotasının keşfi de yapılmış oldu.

Çok güzel bir havada yapılan faaliyette aynı zamanda sonbaharın renklerini de üzerinde barındıran muhteşem  doğanın görsellerinin de tadına varıldı.
Her iki topluluk üyelerinin de ortak açıklamasında faaliyetlerin süreceği, bu kapsamda çarşamba ve cuma günleri akşam bisiklet, perşembe akşamları Kaletepe istikametinde gece yürüyüşü, hafta sonları da pazar günleri gündüz doğa yürüyüşlerinin devam edeceği belirtildi.
Grup üyeleri ayrıca,  faaliyetlerin toplumun her kesiminden her ferdi kucaklayacak,  yolu doğa sevgisinden geçen ve sağlıklı yaşamı benimsemiş  herkese  açık olduğunu belirterek, “Sloganımız  dediler.