Keşanspor Basın Sözcüsü Oya Pınar,dün düzenlediği basın toplantısında takıma maddi manevi destek veren işadamlarına teşekkür etmek istediklerini söyledi. Pınar,  Kulüp Başkanı Mustafa Çelik'in büyük bir rahatsızlık geçirdiğini de belirterek, onun Pazartesi günü İstanbul’daki bir hastanede başlayacak olan tedavisi için tüm Keşan halkının duacı olmasını istedi

Kulüp Lokali'nde gerçekleştirilen ve saat 14.30 sıralarında başlayan toplantıya; Keşanspor Basın Sözcüsü Oya Pınar, Genel kaptanlar Nejat Çabuk ve Ayhan Özkaynak katıldı.

Toplantıda konuşan Pınar, 22 Eylül 2013 Pazar günü oynanan sezonun ilk maçında takımı yalnız bırakmayan taraftarlara ve Keşan halkına teşekkür etti.

PINAR: BAL LİGİ OLDUKÇA MASRAFLI BİR LİG

Takımın maddi olduğu kadar manevi desteğe de ihtiyacı olduğunu belirten Oya Pınar, şöyle konuştu: BAL'da oynayan bir takımın daima maddi desteğe ihtiyacı vardır. Bizler de maçlarda 5 TL giriş ücreti alıyoruz. İlk maçımızda gördük ki giriş ücretlerini taraftarlarımız seve seve verdiler. Hiç kimse herhangi bir tepki göstermedi. Bunun için de izleyicilerimize teşekkür ediyoruz. Bayanlardan ve çocuklardan ücret almıyoruz.dedi.

ÇABUK: TÜM İŞADAMLARIMIZIN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

Daha sonra söz alan Genel Kaptan Nejat Çabuk ise kendilerine her zaman destek olan ana sponsor Mercan Şirketler Gurubu'na ve ayrıca geçen sezon da maddi ve manevi olarak kulübe her zaman destekleyen ve bu yıl da daima yanlarında olduğunu belirten İş Adamı Hamdi Saltık'a teşekkür etti. Çabuk, “Hamdi ağabeyimiz, kendisine gittiğimizde hiçbir zaman bizleri geri çevirmedi. Her zaman yanımızda olduğunu söyledi. Maçlarımıza da zaman buldukça geldiğini gördük. Diğer iş adamlarımızın da Hamdi Saltık'ı örnek alarak, kulübümüze bekliyoruz.” dedi.

STADA REKLAM PANKARTLARI ASILACAK

Stada yıllık olarak reklam alınacağını dile getiren Nejat Çabuk, şunları söyledi: “Bir yıllık reklam fiyatımızı bin TL olarak belirledik. Pankart olarak yaptıracağımız 3x1 ebatındaki reklam her maçımızda asılacak. Reklamı hazırlamak ve asmak her şeyiyle bizlere aittir. Bu konuda Keşanlı iş adamlarımızdan destek bekliyoruz” diye konuştu.

BAŞKANIMIZ İÇİN DUALARIMIZI ESİRGEMEYELİM

Son olarak Keşanspor Kulübü Başkanı Mustafa Çelik'in büyük bir rahatsızlık geçirdiğini aktaran Oya Pınar, bazı durumlarda paradan çok maneviyata ihtiyaç duyulduğunu belirterek, önümüzdeki hafta içerisinde İstanbul'da tedavisi başlayacak olan Başkan Çelik için Keşan halkından dualarını esirgememelerini istedi.