Keşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Vedat Çimen, dün yaptığı açıklamayla müdürlüğünün çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gençlik Spor Merkezine katılımların artması için Keşan halkından ve yerel basından yardım isteyen Çimen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi.

“21 Haziran 2016 tarihi itibari ile resmi olarak hizmete başlayan Gençlik Merkezi Müdürlüğümüz 1 Lider, 1 Uzman, 5 Antrenör, 7 Eğitmen ve 5 yardımcı personelimizle bugüne kadar ve devam eden 9 Spor branşı ve 12 kültürel branşta kurslarımız, ayrıca Gençlik Merkezleri Akademisi faaliyetleri adı altında yine çeşitli branşlarda  Atölye çalışma sistemi şeklinde çalışmalarımız devam etmektedir. 

İlçe Müdürlüğü olarak vermiş olduğunuz hiç bir kurs ücretli olmayıp, tüm branşlardaki eğitici kadromuz işin ehli ve uzman seviyesindedir. Ülkemizde çoğu ilde bulunmayan ekip ile çalışmaktayız, bu nedenle buradan ilçemiz adına Bakanlığımıza ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüze bu imkanları ilçemize sunduğu içinde ayrıca teşekkür ediyoruz.

Kurslarımıza duyarlılık gösteren velilerimize, ekibimize ve burada olmaktan onlar için mutlu olduğumuz gençlerimize çok teşekkür ediyor, daha fazla katılım olması için tüm halkımızın ve başta basınımızın bu konuda bizlere yardımcı olması konusunda duyarlılığını bekliyoruz.”