Değirmentepe Sosyal Tesisleri, dün 1923 Keşan Gençlik ve Spor Kulübü’ne kahvaltı düzenledi.

Saat 11.00 sıralarında başlayan kahvaltıya, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Keşan Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Sadi Kuru, yönetim kurulu üyeleri ve aileleri ile oyuncular katıldı.

Kahvaltı sonrası konuşan Değirmentepe Genel Müdürü M. Tayfun Zengin, Değirmentepe olarak Keşan’daki tüm spor kulüplerine ellerinden gelen desteği verdiklerini belirterek, “Değirmentepe olarak Keşan’ımızın spor kulüplerine 1 yıldır elimizden gelen desteği veriyoruz. Keşan’ın gururu olan ve 3. Lig’de temsil eden Keşan Gençlik ve Spor Kulübü’nü de hem moral hem de destek amaçlı ilk maçları öncesinde ağırlamak istedik. Ben buradan tüm yöneticilere ve sporculara teşekkür ediyor, 3. Ligde Keşan Gençlik ve Spor Kulübü’ne başarılar diliyorum. Önümüzdeki haftalarda Keşan’ımızın diğer spor kulüplerine de desteğimiz sürecektir. Tüm takımlarımıza başarılar dileriz. ” dedi

Sadi Kuru da Değirmentepe yöneticilerine bu güzel davranışlarından dolayı teşekkür ederek örnek olacak bu desteklerin devam etmesi dileğinde bulundu. Kahvaltıda son olarak söz alan Mehmet Özcan ise  Keşan Gençlik ve Spor Kulübü oyuncularına başarılar dileyerek, Keşan Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vereceğini söyledi. Oyuncular ve yöneticiler hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra Değirmentepe’den ayrıldı.