HABER MERKEZİ

Yazı aratmayacak güneşli bir havada Suluca köyünden başlayan yürüyüş; gece ve sabah erken saatlerde yağan yağmur  nedeniyle oluşan su göletlerinden,  yürüyüşçülerin "Şifalı Çamur" adını verdikleri çamurlu zeminde ve akan derelerden geçişler ile devam etti. 

Koruklu göletinin, kanal seviyesine kadar dolu olduğu ve tahliye kanalından su akıttığı görüldü,  

Gölet boyunda yenen öğle yemeğinden sonra yürüyüş kaldığı yerden patika ve pırnallıklar içinde  devam ederek  Suluca köyünde son buldu. 

Dere geçişleri, güneşli  hava ve baharın müjdeleyicisi olan çiğdemler, papatyalar ve kekik kokuları yürüyüşü daha da zevkli bir hale getirdi.

Uzun zamandan beri  yürüyüşlere katılan ve Özel Güvenlik Memuru olarak çalışmakta olan Köksal Gökçe, “Görevim nedeniyle yoğun olarak çalışmaktayım, fırsat buldukça DOÇEK ailesi ile birlikte  doğa yürüyüşlerine katılıyorum. Doğanın içinde yürürken  doğa da benim içimde yürüyor, sanki yeniden doğmuş gibi oluyorum, doğada kendinizi yeniden keşfetmek istiyorsanız yaşamınızdan doğayı eksik etmeyin” dedi.   

DOÇEK Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Akalın, “Dernek faaliyetlerimiz planlandığı şekilde devam ediyor, doğa sporlarını sevdirmek ve bunun bir yaşam biçimi olması için çalışmalarımız sürüyor. Doğayı tanımak ve huzur bulmak isteyenleri yürüyüşlerimize bekliyoruz” diyerek, düşüncelerini ifade etti.

DOÇEK Suluca Köyündeydi