HABER MERKEZİ

Ergene Belediyesi ve Ergene Kaymakamlığı’nın katkılarıyla Velimeşe Muhtarlığı tarafından düzenlenen şenliğin bu yılki sloganı “Bağımlılığa karşı bisiklet diyoruz. Başka da bir şey demiyoruz.” oldu.

Trakya’nın dört bir yanından ve İstanbul’dan yaklaşık 300 civarında bisikletçinin katıldığı şenlikte açılış konuşmasını Velimeşe Muhtarı Mehmet Erkul yaptı.

Oldukça sıcak bir havada 40 km pedal çeviren bisikletçiler Bahçeağıl köyünde mola verdiler. Mola sonrası pedalları çeviren katılımcılara tur sonunda pilav ayran ve tulumba tatlısı ikram edildi.

Yemek sonrası sponsor firmaların katkıda bulunmuş olduğu hediyelerin çekilişleri yapıldı ve teşekkür konuşmalarının ardından şenlik sona erdi.

Keşan DOÇEK Başkanı Hakan Eşme, Dernek olarak sıcak bir havada sımsıcak yürekleriyle bu organizasyonu düzenleyen Velimeşe Muhtarlığına, katılan tüm bisikletçi dernek, kulüp ve gruplara, organizasyona destek veren resmi kurum ve kuruluşlar ile özel sektör kuruluşlarına teşekkür ederek, böyle bir organizasyon içinde bulunmaktan ve bisikletçi dostlarla görüşüp hasret gidermekten büyük keyif aldıklarını söyledi.

 DOÇEK Bisikletçileri, şenlik sonrası Keşan’a geri döndüler.