HABER MERKEZİ

Hizmet alanına Yogayı da ekleyen işletme bunu doğal yaşam alanına aktararak Keşan'da da bir ilki gerçekleştirdi. Yediden yetmişe farklı yaş gruplarından 40 doğa ve Yoga severin katıldığı etkinlikte önce SARDOS ekibi tarafından bir doğa yürüyüşü etkinliği yapıldı. Yürüyüş sonrası Ta&Ya Viktoria yoga öğretmeni eşliğinde 1 saatlik doğada yoga seansı yapıldı. Yoga sonunda da işletmenin sponsorluğunda piknik ve mangal yapıldı. Canlı müzik ve oyunlar ile etkinlik akşam saatlerine kadar devam etti.

 


SARDOS adına bir açıklama yapan Ayşe Çelik Eker, “Topluluk olarak bizler sürekli doğanın içinde olan kişileriz. Bu sebeple doğanın güzelliklerini keşfedip ve bu güzellikleri daha geniş kitlelere yaymak için büyük çaba harcıyoruz. Biliyoruz ki doğada yapılan her faaliyet ismi ne olursa olsun insanlara ruhsal ve bedensel olarak büyük katkılar sunar. Yoga da özünde insan ruhu ve bedenini bir takım yöntemlerle eğiten bir terapi yöntemi. Biz, bu hafta sonu doğanın verdiği huzur ile yogayı birleştirerek, doğada yapılan her faaliyetin insan sağlığına ve ruhuna kattığı zenginliği yerinde yaşayarak gördük. Herkesi doğaya, doğayı sevmeye, onu korumaya ve doğanın gizemini keşfetmeye davet ediyoruz.” dedi.
Ta&Ya Viktoria Kaliteli Yaşam Yoga Öğretmeni Hatice Çelik de yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Kökeni Hindistan'a dayanan Yoga aslında fiziksel, ruhsal ve zihinsel katmanları bütün olarak alan  yaşam biçimidir. Modern şehir hayatının günlük yoğun koşuşturması, saatlerin yetmediği çalışma temposu, iş ve sosyal yaşam içindeki stres ve sıkıntılar hem psikolojimizi hem de fizyolojimizi bozuyor. İşte bu karmaşık yaşamdan bir anlık kurtulabilmek, kendimize, vücudumuza ve beynimize zaman ayırabilmek için en yararlı tavsiyem Yoga olacaktır. Yaşam süresini ve kalitesini artırmanın yolu aslında insanın kendisine yaptığı yatırımdan geçer. Ruhumuzu ve bedenimizi ne kadar çok sever ve desteklersek o kadar mutlu ve başarılı oluruz. Bu sebeple herkesi doğada yoga yapmaya davet ediyorum. Kayıtlarımız devam etmekte olup uzun ve kaliteli yaşamı seçen herkesi Ta&Ya Victoria Kaliteli Yaşam Merkezine bekliyoruz.”