Final Dershanesi ve Medya Keşan Gazetesi tarafından düzenlenen Dostluk Futbol Turnuvası 28 Eylül 2014 Pazar günü akşamı oynanan final maçı ile sona erdi.

Keşan Belediyesi’ne ait Cumhuriyet Mahallesi’nde Can Çetinkaya-Güner Yıldız Sahasında 21.15’te Yıldırımspor ile Beyendikspor arasında oynanan final maçını Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Salim Şevik,Yenimescit Mahalle Muhtarı Fikret Kantar, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Muammer Gizlen,turnuvanın sponsör firmaları olan Final Dershanesi ve Medya Keşan gazetesi sahibi Mustafa Bezbaş ile kalabalık bir sporsever  topluluğu izledi.

Karşılaşmayı 4-1 kazanan Yıldırımspor turnuvanın şampiyonu oldu.

Final maçının ardından ödül töreni gerçekleştirildi.

Taner Karatepe’nin sunuculuğunda gerçekleşen törenden önce Anafartalarspor Asbaşkanı Serkan Çayır, takımlarına destek veren Yıldırımspor başkanı Nasıf Yıldırım’a Anafartalarspor forması hediye etti.

Ardından turnuvada görev alan hakemlere Turnuva Komitesi üyesi Erol Öngün tarafından madalyaları takdim edildi.

Yine turnuvanın komite üyesi Faruk Meriç, böyle bir sahayı Keşan gençliğine kazandıran Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’a teşekkür ederek final maçını izleyen Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Salim Şevik’e plaketini takdim etti.

Şevik de gençlik adına bu sahada düzenlenen turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm takımlara teşekkür ederek, “Keşan Belediyesi olarak gençlerimize spor alanları kazandırmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu tesisimiz gibi yeni bir tesisi de Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde Kademoğlu’nun lokum fabrikası karşısındaki alana kazandıracağız. Burasının da projesi hazır.Yakında burada da çalışmalara başlayacağız” dedi.

Ardından turnuvayı düzenleyen ve destek veren Final Dershanesi ve Medya Keşan Gazetesi Sahibi Mustafa Bezbaş’a Yıldırımspor Başkanı Nasuf Yıldırım tarafından tüm takımlar adına plaket takdim edildi.

Daha sonra turnuvanın Yıldız Oyuncusu Yıldırımsporlu Bülent Demirkıran’a ödülünü Anafartalarspor Kulübü eski başkanlarından Serdar Dinçer, Turnuvanın gol kralı Mehmet Yıldırım’a Turnuvanın Komite Üyesi Taner Karatepe, Turnuvanın En Centilmen Takımı Korucu Kasap Orhaniye GK’ya Fikret Kantar ve Muammer Gizlen, Turnuvanın ikincisi Beyendikspor’a kupa ve madalyaları Mustafa Bezbaş ve turnuva şampiyonu Yıldırımspor’a da kupa ve madalyaları Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Salim Şevik tarafından takdim edildi.