Bu yıl 7. Düzenlenecek olan Enerjin Uygun Halı Saha Turnuvası ile ilgili hazırlıklara başlandığı ve turnuvanın önümüzdeki Ekim ayı başında başlayacağı belirtildi.
Merhum Enerjin Uygun anısına bu yıl 7’ncisi gerçekleştirilecek olan “Çetin Elektrik ve Aydınlatma Enerjin Uygun Halı Saha Ligi”nin önümüzdeki Kurban Bayramı sonrasında başlayacak.
Merhum Enerjin Uygun’un oğlu Çağlar Uygun, Ertan Çetin ve turnuvayı organize eden Göksal Fidan, dün düzenledikleri toplantı ile konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.
FİDAN: ŞU ANA KADAR ÇOK SAYIDA TAKIM BAŞVURDU
Fidan, bu yıl 7’ncisini gerçekleştirecekleri turnuvayla, Enerjin Uygun’u bir kez daha rahmetle anacaklarını belirterek, “Turnuva, kısa bir süre sonra yapacağımız kura çekiminin ardından, Kurban Bayramı sonrasında start alacak. Turnuvalara destek veren Çağlar Uygun ve Ertan Çetin ile tüm sporseverlere teşekkür ederim. Şuana kadar çok sayıda takım başvurularını yaptı. 1’inci amatör, süper amatör ve BAL’da oynayan futbolcuların oynayamayacağı bu turnuvaya başvuruda bulunmak isteyen takımlarımız, 0541 7483815 numaralı telefondan irtibat kurabilir.” dedi.
Daha sonra söz alan Çetin, 7 yıldır bu organizasyonun içerisinde bulunarak destek verdiklerini ve böyle bir organizasyonun içinde olmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını söyledi. Çetin,  tüm destekçilere de katkılarından dolayı teşekkür etti.
Uygun da, babasının adını yaşatan bu turnuvayı düzenleyenlere teşekkür etti.