Başakşehirspor kaptanı Emre Belözoğlu, formasını imzalayıp Keşanlı hayranları Oğuz Can Salmaz ve Baturay Pekdemir’e hediye ederek tüm Keşanlılara selam gönderdi.

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu ve şu an MedipolBaşakşehirspor kaptanı Emre Belözoğlu, 5 numaralı formasını imzalayıp Baturay Pekdemir ve Oğuz Can Salmazhediye etti.
AK Parti Keşan İlçe Başkanı Savaş Pekdemir'in Fenerbahçeliliği ile bilinen oğlu Baturay Pekdemir ve Oğuz Can Salmaz için formasını imzalayan tecrübeli futbolcu, video ile de tüm Keşanlılara selam gönderdi.

Baturay Pekdemir(13),  kaptan Emre Belözoğlu'nun formasını ömrü boyunca saklayacağını belirterek, "İnşallah bu yıl şampiyon olurlar. Futbolu bıraktıktan sonra da FB teknik heyetinde görev alması bizleri mutlu eder" dedi.

.
Beyendik'te Fenerbahçe sevgisi ile bilinen Oğuz Can Salmaz(20) da, kaptan Emre'nin jestinin kendisini çok duygulandırdığını belirterek, "Emre ağabey Fenerbahçe forması altında bizlere şampiyonluk sevinci yaşattı, kendisi de yaşadı. İnşallah şimdi MedipolBaşakşehirspor  forması altında da bir şampiyonluk yaşar. Hangi formayı giyerse giysin kendisini çok seviyoruz. Kaptana futbol hayatında başarılar diliyorum.” diye konuştu.