Keşanspor’da dün yapılan haftalık basın toplantısında, geçen pazar günü elde edilen Yenibosnaspor galibiyeti değerlendirilirken, takıma destek olan işadamlarına teşekkür edildi.

Kulüp Lokali'nde gerçekleştirilen ve saat 14.00 sıralarında başlayan toplantıya; Keşanspor Basın Sözcüsü Oya Pınar, Genel Kaptan Nejat Çabuk, Teknik Direktör Algün Erdem takım oyuncusu Şahin Gümüş katıldı.

PINAR: SÜLEYMAN İLE YOLLARIMIZ AYIRDIK

Toplantıda ilk olarak konuşan ve kulübe destek veren işadamlarına teşekkür eden Pınar, daha sonra, takım oyuncusu Süleyman'ın takıma adapte olamaması nedeniyle, kulüpten ayrılacağını ancak, Süleyman'ın başka bir takıma transfer edilmesi için ellerinden gelen tüm desteği vereceklerini söyledi.

 

ERDEM: SAHADA BASILMADIK YER BIRAKMADIK

Teknik Direktör Algün Erdem’de açıklamasında alınan galibiyet nedeniyle mutlu olduklarını dile getirerek şöyle konuştu: Şu an ligin daha başındayız. Ligin en büyük bütçeli ekiplerinden olan bir takımı sahamızda yendik. Sahada basılmadık yer bırakmayan ve büyük mücadele sergileyen oyuncularımız kutluyorum.” 

BAL'ı “Tahmin edilemeyen hataların en çok olduğu lig” olarak tanımlayan Erdem, bu nedenle yakalanan tüm fırsatları değerlendirerek iyi sonuç almaya gayret gösterdiklerini belirtti.

 

SÜLEYMAN TAKIMA ADABTASYON SORUNU YAŞADI

Süleyman'ın ayrılığı konusunda da Algün Erdem, Takımlarda ayrılıklar olur. Benim için isimler önemli değil, takımla ilgili ne konuşulduğu ne yapıldığı önemli. Bizim öğretilerimize bir adapdasyon süreci var. Süleyman çok iyi bir çocuk. Takım adapdasyonu konusunda bir takım sıkıntılar çekti. Pek aşılacak gibi değil. Bu nedenle kendisine daha çok zarar vermesini istemediğimiz için Keşanspor'la olan birlikteliğini teknik olarak ben sonlandırdım. Karar tamamen bana ait. Ben de yönetime kararımı bildirdim. İnsani olarak kendisini çok seviyorum. Bu nedenle elimizden geldiği kadar yardım etmeye çalışacağım” dedi.

HALİDE EDİP’TEN PUAN ALMAYA ÇALIŞACAĞIZ  

Önümüzdeki Pazar günü İstanbul da Halide Edip Adıvarzspor'a konuk olacaklarını ifade eden Erdem, yine yüksek bütçeli bir takımla mücadele edeceklerini ve yine ellerinden geleni yaparak rakipten puan almaya çalışacaklarını söyledi.

Toplantının sonunda söz alan Genel Kaptan Nejat Çabuk da maça gelmek isteyen taraftarlar için saat 09.30’da otobüs kaldırılacağını bildirdi.

Yıldıztabya Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 13.30'da başlayacak.