TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) BAL (Bölgesel Amatör Lig) 11. Grup’ta mücadele eden iki Edirne temsilcisini karşı karşıya getirecek önemli müsabaka, yarın oynanacak.

Temsilcimiz Keşanspor, Edirne 25 Kasım Stadı’nda oynanacak ve saat 14.30’da başlayacak karşılaşmada, Edirnespor Gençlik’e konuk olacak. Edirne derbisi olarak nitelendirilen karşılaşmada, her iki takım da galibiyet için sahaya çıkacak. Karşılaşmayı izlemek isteyen Keşansporlu taraftarlar için otobüsler kaldırılacak.

BAL’da oynanan ilk hafta maçlarında Keşanspor ve Edirnespor, kendi sahalarında, rakiplerini aynı skorla 1-0 yenmişti. Bu sonuçla 1 maçta 1er galibiyetle 3’er puanın sahibi olan Edirnespor ve Keşanspor’un oynayacağı karşılaşma da ligin üst sıralarını belirleyecek. Ligde puan ve averajları eşit olan Edirnespor 4., Keşanspor ise alfabetik sıra nedeniyle 5. sırada.

Karşılaşmayı; İstanbul Bölgesi’nden orta hakem Serdar Karagöz, yan hakemler; Yusuf Selim Doğru ve Serhat Celil Yücel ile 4’üncü hakem Ali Uğurtan Demirtaş yönetecek.