19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Keşan Belediyesi’nce düzenlenen Gençlik Koşusu dün yapıldı.

Cumhuriyet Meydanı-İsmail Saraç Caddesi- Önder Caddesi-Hastane Caddesi ve Rasim Ergene Caddesi’ni takiben Demirciler Caddesi’nden geçerek tekrar Cumhuriyet Meydanı’nda sona eren parkurda Genç Kızlar ve Genç Erkekler Dalları’nda düzenlenen Gençlik Koşusu’na yaklaşık 150 öğrenci katıldı.

İlk olarak Genç Kızlar, Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı ve Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Küçükkarakaş’ın verdiği startla yarışa başladı. Kızların ardından Genç Erkekler de aynı parkurda yarıştı.  Yarışma sonunda ferdi ve takım olarak dereceye girenler şöyle:

GENÇ KIZLAR (FERDİ)

1- Sibel Yılmaz (Keşan İlhami Ertem Ticaret Meslek Lisesi)

2- Seher Titiz (Keşan Kız Teknik ve Meslek Lisesi)

3- Elif Sarıtaş  (Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi)

GENÇ KIZLAR (TAKIM)                                                                                                     

1- Keşan İlhami Ertem Ticaret Meslek Lisesi

2- Keşan Kız Teknik ve Meslek Lisesi

3- KTSO Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

GENÇ ERKEKLER (FERDİ)

1- Ahmet Tek (Keşan Lisesi)

2- Süreyya Doğan (Keşan Lisesi)

3- Berkay Zorlu  (Keşan Kız Teknik ve Meslek Lisesi)

GENÇ ERKEKLER (TAKIM)

1- Keşan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

2- Keşan Lisesi

3- Keşan Yusuf Çapraz Anadolu Lisesi

BÜYÜK ERKEKLER

1- Sergen Yavaşlardan

2- Doğan Göçmez

Yarışmalarda ferdi olarak başarılı olanlara madalya ve kupaları; Keşan Kaymakamı Bekir Dınkırcı, Keşan Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Küçükkarakaş, Keşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Feryaz Yüksel, Keşan Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdür Vekili Vedat Çimen, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Feyzullah Koçak ve Keşan İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Alptekin Özgen tarafından takdim edildi.

Gençlik Koşusu’nda ferdi ve takım olarak dereceye girenlere para ödülleri de 19 Mayıs 2013 Pazar günü Keşan Belediye Meclisi Toplantı Salonu’nda düzenlenecek tören ile Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan tarafından verilecek. Tören, saat 13.00’te başlayacak.

Yarışmada ferdi ve takım olarak birincilere 300’er TL, ikincilere 200’er TL ve üçüncülere 100’er TL para ödülü verilecek.