Edirne Süper Amatör Ligi yenilgisiz şampiyon olarak tamamlayıp Bölgesel Amatör Lig’e adını yazdıran Anafartalarspor’da yeni yöneticilerle oyuncular, Kale Restaurant tarafından verilen yemekte biraraya geldi.

Geçen hafta içinde gerçekleştirilen ve saat 20.30 sıralarında başlayan yemeğe Anafartalarspor Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kirezci ile önceki hafta yapılan kongrede göreve gelen yeni yöneticiler, Antrenör Serkan Bayraktar ve oyuncular katıldı.

KİREZCİ: FUTBOLCULARIMIZ ESKİ AMA YÖNETİCİLERİMİZ YENİ

Yemekte konuşan Anafartalarspor Başkanı Salih Kirezci, “Yeni yönetim olarak yeni bir sezona başlıyoruz. Futbolcularımız eski ama yöneticilerimiz yeni. Sezona Kale Restaurant’ta başladık. İnşallah bize ve kendisine hayırlı olur. İlk başlangıcımızı burada açtık. Bundan sonra da çalışmalarımıza son hızıyla devam edeceğiz.”

KÜÇÜK: DESTEĞİMİZ SÜRECEK

Kale Restaurant İşletme Müdürü Sadettin Küçük ise, “Kale Restaurant’ın spora olan ilgisi büyüktür. Bunu daha önce Keşanspor’a ve Keşan Gençlik’e verdiğimiz destekle gösterdik. Bu sezon madem ki, Anafartalarspor  mücadelesine BAL’da devam edecek, bizim gönlümüz de Anafartalarspor’dan yanadır. Her şekilde Anafartalarspor’a desteğimiz devam edecektir.” dedi.

Salih Kirezci daha sonra Kale Restaurant Sahibi Bilgin Öz adına Anafartalarspor’un ajandasını İşletme Müdürü Küçük’e hediye etti. Yemekte yeni yöneticiler ile geçtiğimiz yıl Anafartalarspor’da oynayan oyuncular birbirleriyle tanışırken, yeni sezonda yapılacak olan çalışmalarla ilgili olarak da görüş alışverişinde bulunuldu.