Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği (MMMDB) Keşan Şubesi tarafından bu yıl 3. düzenlenen ve 28 Ekim 2013 Pazartesi günü oynanan karşılaşmalarla başlayan Halı Saha Turnuvası'nda, B Grubu'nun ilk maçları da 29 Ekim 2013 Salı akşamı oynandı.

Saat 21.00'de başlayan Bankalar – Adliye arasındaki karşılaşmayı, Bankalar 11-5 kazandı.

Saat 22.00'de başlayan ve Milli Eğitim ile Orman İşletme arasında oynanan ikinci karşılaşmada da galip gelen taraf 4-2'lik skor ile Milli Eğitim oldu.




ZABITA KURALLARA UYMAMIŞ

Bu arada, 28 Ekim 2013 Pazartesi akşamı oynanan ve Basın Gücü ile karşılaşan Zabıta takımında, kural dışı futbolcu oynatıldığı ortaya çıktı.

Turnuva komisyonu tarafından alınan kararlar gereği, sektör dışından takıma dahil edilecek olan ve artı 1 diye tabir edilen oyuncunun, lisanslı futbolcu olmayacağı kuralı konulmuştu. Zabıta takımının lisanslı futbolcu oynattığı gerekçesi ile dün Turnuva Komisyonu toplantı düzenlendi.

Takım temsilcilerinin de katıldığı toplantıda, kural dışına çıkan Zabıta takımına verilecek ceza ve oynanan karşılaşmanın durumu hakkında görüşler belirtildi.

Toplantıda, kural dışına çıkarak lisanslı futbolcu oynatan Zabıta takımına herhangi bir ceza verilemezken, lisanslı oyuncunun takımdan çıkartılması ve Basın Gücü ile oynanan karşılaşmanın tekrarlanması kararı alındı.