Keşan TSO (Ticari Sanayi Odası) ve MMMBD (Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği)  Keşan Şubesi’nin işbirliğinde düzenlenen “Hamzadere Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvası” 3 Aralık’ta başlayacak.

Turnuvayla ilgili olarak dün Keşan TSO Meclis Salonu’nda bir bilgilendirme toplantısı daha yapıldı. Saat 12.00’de başlayan toplantıda konuşan Keşan TSO Yönetim Kurulu üyesi Kadir Mutaf, turnuva ile ilgili hazırlıkların devam ettiğini belirtti Keşan İpsala ve Enez’den 32 takımın katılmasının öngörüldüğü turnuvaya kayıtların 27 Kasım Cuma günü sona ereceğini bildiren Mutaf, karşılaşmaların da 3 Aralık Perşembe günü saat 19.00’da oynanacak olan 10 dakikalık gösteri maçının ardından başlayacağını söyledi.

MMMBD Keşan Şubesi Başkanı Haluk Kaba da burada yaptığı konuşmada Keşan, İpsala ve Enez’de bulunan kurumlar arasında zaten bir dostluk, birlik ve beraberlik havasının olduğunu kaydederek, “Daha önceki yıllarda sadece Keşan’a özgü düzenlediğimiz bu turnuvayı bu yıl Keşan Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte ‘Hamzadere Dostluk ve Dayanışma Futbol Turnuvası’ adı altında gerçekleştireceğiz. Keşan, İpsala ve Enez’de bulunan kurumlar arasındaki dostluk ve dayanışmayı bu turnuvanın daha da geliştirmesini amaçlıyoruz” diye konuştu.

BAŞVURULAR 27 KASIM’A KADAR KEŞAN TSO’YA YAPILACAK

 3 Aralık’ta başlayacak turnuvaya başvurmak isteyen kurumların ve meslek örgütlerinin en geç 27 Kasım 2015 Cuma günü mesai saati sonuna kadar Keşan Ticaret ve Sanayi Odası’na başvurmaları gerekiyor.  Turnuva maçları, Şapçı Ağadayı Halı Saha Tesisleri’nde oynanacak. Turnuvanın açılışında, her 3 ilçe yöneticilerinden ve sivil toplum örgütü başkanlarından oluşan iki takım 10 dakikalık bir gösteri maçı yapacak.