Keşan Doğa Sporları Topluluğu (KEDOST), topluluk üyesi Dr. Seha Özden’in “Demiradam” (Ironman) unvanı almasını, verdiği yemekle kutladı.

2 Ekim 2013 Çarşamba günü akşamı Bahçeköy Doğa Restaurant’ta verilen yemeğe, Seha Özden’le birlikte KEDOST üyelerinden 18 kişi katıldı.

Yemekte yapılan konuşmalarda, Özden’in uluslararası düzeydeki bu büyük başarısının KEDOST üyelerini duygulandırdığı ve onurlandığı belirtilirken, Seha Özden de, hem bu unvanı almaktan, hem de bunu KEDOST’un diğer üyeleriyle paylaşmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. Yemek, katılımcıların, doğa sporlarına ilişkin düşünce ve anılarının paylaşılmasıyla geç saatlere kadar sürdü.

Bilindiği gibi, Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Seha Özden, 17 Ağustos 2013 Cumartesi günü İsveç’in Kalmar kentinde yapılan ve yaklaşık 2 bin sporcunun katıldığı “Demiradam Triatlonu”nda,  3.86 kilometrelik yüzme, 180,2 kilometrelik bisiklet, 42,2 kilometrelik maraton etaplarını toplam 12 saat 53 dakika 48 saniyede tamamlayarak “Demiradam” unvanını elde etmiş ve madalyasını alarak Keşan’a dönmüştü.