Keşan’ı BAL (Bölgesel Amatör Ligi)’da temsil eden Keşan Anafartalarspor’un Kulüp Müdürü Taner Karatepe ve Teknik Direktör Serkan Bayraktar, dün iki futbolcu ile birlikte düzenledikleri basın toplantısında, geçtiğimiz hafta oynanan ve 0-0 berabere sonuçlanan Kocaelispor karşılaşmasını değerlendirirken, kombine biletler için girişimlere başlayacaklarını söyledi.

Saat 13.00 sıralarında, kulüp binası olmadığı için Keşan Ortopedik Engelliler Derneği Çocuk Parkı’nda başlayan basın toplantısına; Karatepe ve Bayraktar’ın yanı sıra, Keşan Anafartalarspor futbolcuları Oğuzhan Enes Demiroğlu ile Aydın Eren katıldı.

BU LİG’DE KALICI OLMAK İSTİYORUZ

Toplantıda ilk olarak söz alan Serkan Bayraktar, geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan ve 0-0’lık beraberlikle sonuçlanan Kocaelispor maçını değerlendirdi. Takım olarak BAL’a sadece 15 günlük kısa bir sürede hazırlanmaya çalıştıklarını, ancak yeteri kadar hazırlık maçı oynayamadıklarını dile getiren Bayraktar, bu kısa süreye rağmen güçlü rakipleri Kocaelispor karşısında iyi mücadele ettiklerini ifade ederek, Bu ligde kalıcı olmak istiyoruz. Bu anlamda çok iyi bir hazırlık süreci geçiremesek de oyuncularım maça iyi hazırlandılar. Maçtan önce yaptığımız toplantıda, Kocaelispor’un nasıl bir takım olduğunu ve gücünü anlattık. 15 günlük çalışmamızda bir şeyler yapabiliyorsak, ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacağımızı söyleyebiliriz. Zorluk derecesi yüksek bir maç yaşadık. Maçın ilk 25. dakikasında baskıyı fazlasıyla hissettik. Fakat bu baskıyı beklediğimiz için önlemimizi almıştık ve gücümüzü bilerek oynadık. 2. yarının başlarında yeniden baskı kurdular. Fakat 65. dakikadan sonra biz de pozisyonlar bulduk. Bu pozisyonlardan birini gole çevirsek, karşılaşmadan galip bile çıkabilirdik. Oyuncularımı, gösterdikleri mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. BAL, özveri isteyen bir lig. Bu nedenle desteğe ihtiyacımız var. Takımımız ilerleyen maçlarda gücünü gösterecek ve bu takıma destek verilmesi gerektiğini kanıtlayacaktır. 21 Eylül 2014 Pazar günü Erokspor ile sahamızda karşılaşacağız. Saat 15.00’te başlayacak olan karşılaşmaya tüm taraftarları bekliyoruz. İnanıyorum ki tribünleri doldurup bizlere destek vereceklerdir. Şimdiden taraftarlarımıza teşekkür ederim. dedi.

1 PUAN İTİCİ GÜÇ OLACAK

Daha sonra söz alan Demiroğlu ve Eren, Keşan Anafartalarspor olarak zorluk derecesi çok yüksek olan Kocaelispor maçından elde ettikleri 1 puan için mutlu olduklarını dile getirirlerken, maçı kazanacak pozisyonlar da bulduklarını, ancak yine de hem deplasmanda, hem de zorlu karşılaşmadan elde edilen 1 puanın ilerleyen haftalar için itici güç olacağını söylediler.

 KARATEPE: LÜTFEN KOMBİNE BİLETLERİ ALALIM

Taner Karatepe de, Keşan Anafartalarspor’u güzel günlerin beklediğini, sezon başlamadan 15 bin kombine bilet satan Kocaelispor gibi güçlü bir takımdan alınan 1 puanın bunun göstergesi olduğunu belirterek, “Biz de, bütçeleri 1,5-2 milyon TL’leri bulunan bu güçlü rakiplere karşı mücadele edebilmemiz için başlatacağımız kombine bilet satışlarında destek bekliyoruz. Lütfen bu kombine biletleri alalım. Tüm sezon için geçerli olacak kombine biletlerimizi, yarından itibaren halkımız ile buluşturmaya başlayacağız. Esnafımızdan destek görmeye başladık bile. Geçtiğimiz gün Keşan Lokantacı, Kahveci ve Otelciler Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Çakmak, oyuncularımızın 1 haftalık yiyeceği için katkıda bulundu. Kendisine teşekkür ederiz. Unutulmamalıdır ki Keşan Anafartalarspor, şu anda Keşan’ı en üst ligde temsil eden takımdır. Bu nedenle takımımıza destek verilmesini bekliyoruz. Ayrıca, Kocaelispor karşısında mücadele eden oyuncularımızı da kutluyoruz.” diye konuştu.

ALTYAPI 18 EYLÜL’DE TOP BAŞI YAPACAK

Sözlerinin sonunda, Keşan Anafartalarspor’un altyapı çalışmaları hakkında da bilgi veren Karatepe, şunları söyledi; “1998, 1999, 2000 yıllarında doğan altyapı oyuncularımız, Antrenör Ali Heyecan yönetimindeki çalışmalarına 18 Eylül 2014 Perşembe günü, Keşan Belediyesi Atatürk Stadı’nda, saat 16.30’da başlayacak.”